Ваня Джаферович и дует Авеню
Ваня Джаферович и дует Авеню / netinfo
Коцето Калки и футболната звезда от „Берое“ – Ваня Джаферович, допълниха звездната осморка по време на големия старта на „Като две капки вода“.
 
За своята първа поява в ролята на Заки от дует „Авеню“, известният спортист излезе на сцената с автентичен тандем с Боби Иванчев.

Маги Халваджиян: Довечера Виктор Калев ще бъде истинско чудовище (ВИДЕО)

Коцето Калки
netinfo

„След това изпълнение напускам Авеню“, заяви Велизар Соколов-Заки, впечатлен от имитацията на „Бягство“ и новосъздадения дует.
 
Истински фурор предизвика появата на финалиста от X Factor Михаела Маринова, която изправи публиката на крака с „Жена на всички времена“ на Петя Буюклиева. Изпълнения с висок заряд образ й донесе и първо място в класацията на първия лайф.

Михаела Маринова
netinfo

Нощта на преобразяванията стартира с взривяващ рок в изпълнение на фолк дивата ДесиСлава, която влезе в обувките на Джоуи Темпест, вокал на Europe.
 
Водещите на шоуто Зуека и Рачков тръгнаха по стъпките на Genesis заедно с Башар Рахал, който се превърна в самия Фил Колинс.

Актрисата София Джамджиева стъпва на сцената на „Като две капки вода“
 
„Ако някой в България трябва да вземе Оскар, това е София“, беше емоционалният коментар на Виктор Калев за превъплъщението на актрисата София Джамджиева в носителката на Оскар за мюзикъл – Катрин Зита Джоунс.
 
„Откритията на сезона ще бъдат София и Михаела“, заяви Миро, доказвайки за пореден път вокално майсторство с парче на Елтън Джон.

Люси Дяковска предизвиква себе си в „Като две капки вода“
 
Най-бързите стъпки в историята на шоуто бяха демонстрирани с хореографията на Люси Дяковска, която спря дъха на жури и публика с движенията Майкъл Джексън и парчето Bad.
 
Специални гости на големия старт бяха изпълнителите Петя Буюклиева, Кристина Димитрова и Велизар Соколов-Заки, които подкрепиха артистите по време на сценичните предизвикателства.

Феновете могат да гледат най-добрите моменти от най-обичаното шоу за звездни преобразявания „Като две капки вода” във Vbox7.com канала на предаването, както и на официалната фейсбук страница на предаването.