8 мултимедийни екрана и иновативни визуални решения ще представят новините на деня по възможно най-атрактивния и достоверен начин
Тази вечер в централната емисия на Новините на NOVA точно в 7 зрителите ще видят най-актуалните събития от иновативно мултимедийно студио. Новият дом на Новините и актуалните предавания на NOVA съчетава съвременен дизайн, модерни технологии и атрактивни визуални решения.

„Това, което ще видят зрителите ни довечера - на 7.07 в 7 вечерта е една световна тенденция, интерпретирана от изцяло български креативен екип, с което съм много горда. Продуценти, сценографи, проектанти, дизайнери - много талантливи хора работиха денонощно и до този момент финализират последните детайли. Големият акцент в новото ни студио е визуалният разказ. Чрез общо 8 мултимедийни екрана ще представяме новините на деня в кадри - по възможно най-убедителния и достоверен начин”, коментира Дарина Сарелска, директор "Новини и актуални предавания" в Нова Броудкастинг Груп.

8 мултимедийни видео стени с обща площ около 80 кв.м., тъч възможности, 42 часа жив ефир седмично и централизирана система за управление на съдържанието ще допринесат за още по-качествената визия и позитивно усещане на зрителите при срещата им с новините и темите на деня. Дизайнът и функционалностите на новото студио са уникални за българския пазар и затвърждават водещата позиция на NOVA в новините и публицистиката.

„Вярвам, че от днес Новините на NOVA излизат чисто визуално на онази сцена, която заслужават и която се полага на NOVA като лидер на пазара - не само в забавлението, но в последните няколко години и в новините и актуалните предавания. Убедена съм, че модерната визия и адекватното технологично оборудване на новото студио ще засилят още повече доверието, което зрителите вече имат в Новините на NOVA, благодарение на качественото съдържание, което предлагаме всеки ден", допълва Дарина Сарелска.

Не пропускайте първата централна емисия на Новините на NOVA в новото студио тази вечер точно в 7.