Когато стане въпрос за някоя холивудска звезда, винаги си представяме красота и блясък. Но не винаги подозираме за техните негативни черти, пише каналът "Скандално" във vbox7. Ето кои известни личности пропускат банята или миенето на зъбите:

Орландо Блум

Кой има време за пране, когато е звезда в Холивуд? Актьорът не е особено голям фен на почистването на дрехите си и това го поставя в странни ситуации. Твърди се, че Блум носи едни и същи тениска и чорапи в продължение на седмица, без да ги пере.

Хари Стайлс

За лошата лична хигиена на изпълнителя са свидетели много хора от обкръжението му. Колегите му от One Direction споделят, че Стайлс често миришел изключително лошо и не перял дрехите си, а бившата му приятелка Тейлър Суифт се оплака за лошата устна хигиена на певеца.

Зак Ефрон

Зак Ефрон се оказва твърде зает с работата си, за да отделя време под душа. Актьорът се къпе само от време на време, въпреки, че тренира редовно. Дори в редките случаи, когато се къпе това става посредством бебешки кърпички.  

Меган Фокс

Когато погледнем актрисата, едва ли си представяме, че може да има проблеми с личната хигиена. Меган не мирише и се къпе редовно, но паметта ѝ често и изневерява и тя забравя да пусне водата в тоалетната. Това се случва толкова често, че се превърнало в честа тема за неудобен разговор от страна на приятелите ѝ.

Робърт Патинсън

Ако някой ви каже, че не може да си спомни последния път, когато се е къпал, как бихте реагирали? Повечето хора вероятно биха били малко отвратени, както били тези около Робърт Патинсън по време на снимките на „Здрач“. Тогава той рядко се къпел и не виждал смисъл да мие косата си, която според слуховете измивал с шампоан веднъж на шест седмици.

Майли Сайръс

В началото на бунтарската си кариера, изпълнителката редовно се снима изплезена, а това довежда до някои въпроси свързани с устната ѝ хигиена. Според медицински експерти устата ѝ може да е била дом на гъбички. Вероятно не е помогнало, че през 2016 г. тя носи чужди шини за зъби, с които директно е прехвърлила всички микроби, които са присъствали в устата на този човек.