Спортът и поп културата отдавна вървят ръка за ръка и не е изненада, че много известни личности могат да се видят на спортно събитие. Някои от тях обаче искрено обичат спорта, независимо дали става въпрос за голф, хокей, футбол или баскетбол те са истински спортни фенове, пише каналът "Top Of The Tops" във vbox7. Ето и кои звезди не пропускат мач на любимия си отбор:

Джъстин Тимбърлейк

Тимбърлейк е огромен фен на голфа и запален играч, а негов много добър приятел е един от най-добрите голф играчи в света – Джъстин Роуз. В родния си град Мемфиз, Джъстин купува голф игрище, което преустройва в екологично. Освен към голфа, изпълнителят се увлича и по баскетбола.

Джъстин Тимбърлейк
Gulliver/Getty Images

Джесика Алба

Актрисата е фен на баскетболния отбор Golden State Warriors. Запалва се по отбора, когато към него се присъединява Барон Дейвис, с когото тя и съпругът ѝ Кеш Уорън са добри приятели.

Кевин Харт

Изключително голям баскетболен фен, Харт има много любими отбори, но остава най-голям привърженик на Philadelphia 76ers. Актьорът често се включва в благотворителни мачове, в които играе с различни знаменитости. Участието му в мачове на NBA му носи много нови приятелства с различни спортни звезди, като Джоел Ембийд.

Винс Вон

Актьорът е голям почитател на хокея, като е привърженик на всички чикагски отбори, но най-вече Cubs, Bears и Blackhawks. Винс може да бъде видян на първия ред на всеки мач на Chicago Blackhawks, където разпалено коментира играта. Актьорът участва и в няколко филма на спортна тематика.

Винс Вон
Gulliver/Getty Images

Снуп Дог

Рапърът е един от големите футболни фенове сред звездите. Днес той е пренасочил страстта си към спорта и тренира младежкия футболен отбор на сина си, както и помага за стартирането на футболна лига, носеща името Snoop Youth Football League.

Джей Зи

Джей Зи е фен на всички нюйоркски баскетболни отбори, но най-вече на Brooklyn Nets. Рапърът е основател на луксозния спортен бар „40/40“ и е бивш съсобственик на Brooklyn Nets. Джей Зи стартира своя собствена спортната агенция, която носи името Roc Nation. Той е на почти всяко голямо спортно събитие придружаван от съпругата си Бионсе.

Джей Зи
Gulliver/Getty Images

Дрейк

Изпълнителят е голям фен на баскетбола, а негов любим отбор е Toronto Raptors. През 2013 г. Дрейк обяви на официална пресконференция, че става официален посланик на Raptors. Въпреки, че често е критикуван за по-бурните си реакции по време на мачове, Дрейк остава верен на отбора и не пропуска техен мач.

Дрейк
Gulliver/Getty Images