Кали и Дария Симеонова гостуват на студиото в петък вечер
В четвъртък се проведе втората елиминационна битка за седмицата в „Игри на волята: България“. По един играч от племе влизаше във варел, а останалите трябваше да го търкалят по трасето, на финала играчът от варела трябваше да мине по дървена греда и да вземе знаме, след което да влезе обратно във варела и пак по трасето.

NOVA

Битката спечелиха Славяни, а Георги от Прабългари заключи: „Лоша шега ни изигра, че стигнахме до такъв етап, в който ни трябваха жени в отбора, а нашите отпаднаха“.

Славяните ще оцеляват на безлюдния плаж в „Игри на волята: България“

Въпреки това на номинациите Прабългари отново номинираха жена - Роберта. Дори Георги даде гласа си за нея. Основните доводи на племето са, че не показва достатъчно качества и съотборниците й искат тя да се докаже. В петък Роберта ще излезе в двубой за оставане в шоуто срещу Илиан.

NOVA

Жените от Славяни се събраха на плажа, за да уговорят стратегията си и да номинират мъжете, за да успеят да се запазят по-дълго заедно. Разбраха се това да е Георгиос, като според Марешка дори ще успеят да привлекат Томас и Март към тях. Дали дамите от племето ще успеят или отново ще видим женска интрига, ще разберем съвсем скоро.

NOVA

Илиан е първият номиниран за изгонване в „Игри на волята: България“

В петък вечер за първи път ще станем свидетели на битка на мъж срещу жена в предаването. Роберта и Илиан ще излязат на Арената в битка за оцеляване. Кой ще се справи по-добре? Дали Илиан ще се завърне при Траки, за да продължи войната си с Александър и Радостина или Роберта ще докаже на Юлиян, че има място при Прабългари?

NOVA

Отново в петък от 22.00 ч. е „Игри на волята: студио“. Гости този път ще са актрисата от „Откраднат живот“ Дария Симеонова и певицата Кали. Какво смятат двете дами за шоуто, имат ли свои фаворити, как ще ги приемат Ваня Джаферович и Георги Милков и какви ще са първите думи на напусналия шоуто участник, зрителите ще научат тази вечер по NOVA.

Всичко за предаването следете на страницата на NOVA, както и във Facebook и Instagram