Гичка напусна „Игри на волята“ (ВИДЕО)

Втора поредна седмица Амелия-Мира от Славяни беше номинирана от племето си. Втора поредна седмица тя се изправя срещу войн от Прабългари и за втори път красивата славянка спечели битка - този път срещу Гичка.

Двете трябваше да преминат през трасе от препятствия и да съберат 7 части от пъзел с човешки размери. Дамите трябваше да носят частите и когато успеят с всичките, трябваше да подредят пъзел, който представляваше съвършен куб. Гичка беше много по-бърза в събирането на частите, но се забави в сглобяването и даде възможност на Амелия-Мира да я настигне и в крайна сметка първа да нареди своя пъзел.

Прабългари изпратиха Гичка на елиминационна битка

Чувствам се отвратително, най-вече заради отбора“, бяха последните думи в шоуто на Гичка. В неделя тя ще гостува на „Събуди се“, а в понеделник ще е коментатор в „На кафе“.

Игри на волята: България

Марешка сподели на Томас каква е стратегията им за номинации. Тя не скри, че планът е бил да номинират Георгиос. Дали жените ще успеят да привлекат сърф учителя към тях и да обърнат номинациите в племето, зрителите ще видят в следващите епизоди.

Понеделник от 20:00 ч. предстои третата битка за територия в „Игри на волята: България“.

Марешка спечели женската капитанска битка в „Игри на волята: България“

Как ще се представят племената и кой къде ще живее? Ще успеят ли Траки да се преборят за лукса, след като вече е ясно, че не са отбор, а два отделни лагера? Какво ще се случи с Прабългари, които вече са едва шестима, дали стратегията на Юлиян всъщност няма да се окаже грешна? Ще се завърне ли Йоана в отбора на Славяни и дали жените ще успеят да обърнат номинациите в своя ползва? Всичко това и още много - другата седмица в приключенското риалити на NOVA.

Всичко за предаването следете на страницата на NOVA, както и във Facebook и Instagram