/ NOVA
Въпреки че живеят в лукс и не им липсва нищо, Прабългари не се справиха с битката в сряда вечер и загубиха. Племената трябваше да изградят своите долмени, пренасяйки определен брой елементи през трасето. Допълнителна трудност в задачата им беше и това, че трябваше да се движат като един.
 

Марешка спечели женската капитанска битка в „Игри на волята: България“

Най-добре с предизвикателството се справиха Славяни
, следвани от Траки, а последни останаха Прабългари, които трябваше да номинират свой войн. По време на играта Йоана от Славяни падна лошо на ръката си, но продължи да играе. След края на битката я закараха на преглед, какво ще е състоянието й, зрителите ще разберат тази вечер.

След края на битката Прабългари се събраха на съвет и решиха да изпратят на елиминационна битка в петък Гичка. Основният довод на племето е, че тя не се справя добре в битките и искат да видят дали ще се справи в индивидуален двубой. „Радостна съм, когато се върна с победата, ще съм пълноценен играч“, сподели тя.

В племето на Траки, продължава забавлението на едни за сметка на други. Илиан, Атанас и близначките кръстиха Александър, Радостина и Ана-Мария семейство „Гастонови“, а Елена и Стефания изпяха песен от „Красавицата и звяра“. Вече е ясно, че племето е разделено и няма връщане назад. Как ще се отрази това на битката днес, следва да видим.

Кой е Георгиос от „Игри на волята“ - еротичен модел, лидер или магнит за жените? (ВИДЕО)

При Славяни положението с храната не е никак добро. Капитан Бяло Мите даде задача на племето да закърпят рибарска мрежа, с която обаче те не се справиха и не получиха храна. Единственият, който продължава да има храна постоянно е Георгиос. Постъпката му силно възмути Марешка, за която подобно поведение не е нормално. Плеймейтката заяви, че ако тя беше на негово място щеше да се откаже от привилегията си.

NOVA

В четвъртък вечер предстои битка между Славяни и Траки, която ще определи втория номиниран тази седмица, който в петък ще излезе срещу Гичка в двубой за оставане в шоуто. Какво още се случва в отношенията между членовете на трите племена гледайте в четвъртък от  21:00 ч. по NOVA.

Всичко за предаването следете на страницата на NOVA, както и във Facebook и Instagram