Джон Леджънд
Джон Леджънд / Gulliver/Getty Images
Сп. "Пийпъл" избра певеца Джон Леджънд за най-сексапилния жив мъж на планетата за 2019 г., съобщи Асошиейтед прес.
 


Новата титла на многократния лауреат на награди "Грами" беше обявена в шоуто "Гласът" от певеца Блейк Шелтън, който беше обявен за най-сексапилен мъж в света през 2017 г. И Шелтън, и Леджънд са съдии в музикалния конкурс, заедно с Гуен Стефани и Кели Кларксън. Той му връчи шорти с изписани първите букви на наградите му ЕГОТСМА - "Еми", "Грами", "Оскар", "Тони" и "Най-сексапилен мъж".

Джон Леджънд
Gulliver/Getty Images

В интервю за списанието, което излиза в продажба в петък, Джон Леджънд казва, че чувства известен натиск, защото миналогодишният носител на титлата е актьорът Идрис Елба. "Не е честно и никак не е добре за мен!", шегува се той.
 

Джон Леджънд е на 40 години. Той е лауреат на 10 награди "Грами". Награда "Оскар" печели през 2015 г. като съавтор на песента "Glory" от филма "Селма".

Награда "Тони" получава като съпродуцент на пиесата "Джитни". Наградата му "Еми" също е за продуциране - на телевизионната версия на "Исус Христос суперзвезда".
 

Музикантът има две деца от манекенката и телевизионна водеща Криси Тайгън. Той каза, че съпругата му се гордее с него.

"Най-накрая й направих впечатление", призна той.

Джон Леджънд
Gulliver/Getty Images

Що се отнася до децата, те не се вълнуват много от новата титла на Джон Леджън. Криси Тайгън пусна видео, в което дъщеря им иска да спрат "Гласът" и да пуснат филм. "Децата . . . не ги е грижа" - написа тя към клипа.

Сред другите актьори и певци, получили същото признание от списанието в предишни години, са Крис Хемсуърт, Адам Лавин, Джордж Клуни, Чанинг Тейтъм, Дензъл Уошингтан, Дуейн Скалата Джонсън.

Сп. "Пийпъл" започна да присъжда титлата през 1985 г.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА