Веселин Маринов търси своята дуетна половинка в „Пееш или лъжеш
Веселин Маринов търси своята дуетна половинка в „Пееш или лъжеш / снимки: Нова телевизия

Гимнастичка с над 50 медала, вокал на рок група и дългогодишен катерач ще убеждават
известния изпълнител в своите умения утре вечер от 20:00ч.

Спортни величия, звезди от клубната сцена и всестранно развити кандидати ще се опитат да спечелят Веселин Маринов в новото забавното музикално шоу утре вечер от 20:00ч. по NOVA. И тази седмица „Пееш или лъжеш" ще представи нови интересни участници, които ще провокират и заблуждават до последния момент гост-звездата и Съвета на шоуто. Гимнастичка с над 50 медала ще си постави за цел да завоюва мястото на дуетна половинка на известния български изпълнител, нареждайки се до вокал на рок група и дългогодишен катерач. Пресечната точка между спорт и музика ще се окаже решаваща и при футболен съдия, който междувременно гради музикална кариера.

Към разследващия екип от Съветници в шоуто ще се присъединят ненадминатият Геро, хип-хоп гуруто Криско и звездата на уеб сериала "Не така, брат" - Надя Петрова. Те ще вложат целия си потенциал на актьори и изпълнители, за да разграничат умелите имитатори от талантливите изпълнители и да дадат точните съвети на Веселин Маринов. Победителят за вечерта ще се отправи в дует с него към Новогодишния концерт на NOVA, който ще срещне на сцената всички звезди и дуетните им половинки в първия сезон на „Пееш или лъжеш".

Дали добрите спортисти са и добри певци? Кои от историите са истински и кое измислено амплоа? И най-важното - ще избере ли Веселин Маринов певец с талант или ще попадне на добър имитатор? - ще разберете утре вечер от 20:00ч. в ефира на NOVA.

Веселин Маринов търси своята дуетна половинка в Пееш или лъжеш
netinfo
Актуални новини за предаването „Пееш или лъжеш" следете на уебсайта на NOVA или във FB страницата на шоуто. Най-любопитните моменти от шоуто могат да бъдат гледани във Vbox7.com, а целите епизоди само в NOVA PLAY.