На 11 февруари Венера смени знака си. От приятелски настроения и интелектуален Водолей тя премина в Риби. Това ще продължи до 7 март.

11 приказки за дълга звездна любов (СНИМКИ)

Рибите са знак на чувствата, силната интуиция и духовното, а Венера, която е свързана с отношенията, социализацията и художествените способности, както и с изкуството, много добре се съчетава с техния знак. Позицията и в него се нарича се нарича екзалтация, което говори не само за силна проява, а дори и за прекаляване в някаква степен с чувствителност и романтизъм.

ф
ThinkStock/Getty Images

Това е период, в който са възможни влюбвания и идеалистично отношение към другия човек, преекспониране на положителните и неглижиране на слабите му места.

Истинска любов или просто „прилив на страст“ е любовта от пръв поглед?

Добре е да го имате предвид, тъй като подобно нещо може да доведе до разочарования поради надценяването на другия и съответно създаването на очаквания. Но всичко е наред, тъй като идеални хора няма, а и сме тук, за да се учим и усъвършенстваме,а това обикновено става чрез грешки.

любов
ThinkStock/Getty Images

Венера в Риби позволява едно изключително силно действие, вътрешно или външно, което е с духовен характер - прошката.

За хората, които се занимават в сферата на изкуството и с творчески професии като цяло, периодът е много добър - дава вдъхновение и възможност да се изразите по художествен и красив начин. Така че можете да действате.

И още:

Четири зодии ще срещнат сродната си душа през 2018-а (ВИДЕО)


Учени признаха, че любовта е наркотик

Зодиите, за които 2018-та година ще бъде незабравима (ВИДЕО)

Пет невероятни начина, по които действа любовта

Съвместимост между зодиите по слънчевия знак (ВИДЕО)

Мозъкът, а не сърцето ни кара да се влюбваме

За още любопитни новини харесайте страницата ни във Facebook тук