/ iStock/Getty Images
Хотел „Business Ryokan Asahi” в японския град Фукока има специална стая за гости, в която нощувката ще ви излезе само 1 долар (130 йени).

Това е възможно само, ако се съгласите да бъдете снимани от камерата в стаята и да ви покажат в Youtube.

Както съобщава сайтът „Knife Media”, ако все пак решите да пренощувате в тази стая, не трябва да се разхождате голи пред камерата, защото стриймът ще бъде блокиран. Камерата не предава звуци, за да бъдат избегнати евентуални жалби за нарушаване на авторските права, ако решите да си включите песен или клип.

Стаята изглежда като обикновена японска всекидневна с татами, сгъваем матрак, ниска маса, чайник и телевизор. Срещу допълнително заплащане може да ви пуснат климатик – за два часа ще трябва да платите колкото за нощувката.

Замъци, които ще ви спрат дъха (ВИДЕО/СНИМКИ)


Камерата обхваща цялата стая, така че почти е невъзможно да се скриете. Възможен вариант за известно усамотение е да посетите общата тоалетна или банята, където няма камери за наблюдение.

В Youtube вече има 6 клипа със смелчаци, които са отседнали в тази стая.

Управителят на хотела споделя, че по-рано нощувката в тази стая е струвала колкото и останалите, но почти никой не е искал да отсяда в нея. Сега поне носи някакви доходи – все пак 130 йени са повече от нищо.
БГНЕС