Уди Алън не пести похвалите си за работата на френската първа дама
Уди Алън не пести похвалите си за работата на френската първа дама / снимка: Reuters

Американският режисьор Уди Алън е много доволен от играта на френската първа дама Карла Бруни в най-новата му лента, по която той работи сега в Париж. Това призна режисьорът в интервю по телефона за италианския в. "Кориере дела сера".

"Тя се показа като истинска професионалистка. Тя изпълни толкова добре ролята си, че нищо няма да изрязваме, всичко, което сме заснели с нея ще бъде включено във филма", каза Алън по адрес на първата дама.

В лентата "Полунощ в Париж" Карла Бруни изпълнява ролята на гид в музея Роден. Партнират й актьорите Марион Котийар и Оуън Уилсън. Филмът разказва за драматичните промени в живота на двойка, която предприема пътуване до Париж. Лентата ще се появи по екраните през 2011 г.

В интервюто за в. "Кориере дела сера" Уди Алън разказа, че френският президент Никола Саркози е дошъл да види как вървят снимките и как се справя жена му, пише БТА. Подобно на останалите външни посетители на снимките, той е стоял встрани от снимачната площадка и е бил със слушалки, за да чува какво се говори на нея. Накрая той си тръгнал много доволен от работата на жена си като актриса, разказа Уди Алън.