Лъчезарните Денис и Дарина от Мадан са поредната двойка, която напуска “Един за друг” 5. Те са гости в подкаста „Един без друг”, където разказаха повече за участието си във формата и за живота си извън предаването.

Двойката споделя, че в живота са големи късметлии, но в "Един за друг” не са били, което води до това да са абонирани за телевизора няколко седмици поред.

Денис и Дари разказват, че Петя и от Делян Сливница ще им останат най-близки. Жест от тяхна страна към Денис е причината да се сближат още повече с тях.

Един за друг
Един за друг

Двойката от Мадан споделят, че са нямали стратегическо мислене в “Един за друг” и това може би им е коствало участието. Те посочват Сияна и Светльо като участниците, които са влезли на всяка цена и със стратегия. В „Един без друг” те разказват повече и за коалициите във Вилата на любовта.

Денис и Дари са категорични, че в началото са били незабележими за другите двойки. Пред водещата Денислава Велкова те разказват, че никога не са искали да правят коалиция, а са били свободни електрони.

Денис разкрива в „Един без друг” за първия път, в който я вижда в дискотека в родния им град Мадан. Те споделиха абсурдната ситуация около запознанството им и съобщението на Денис, което той изпраща на Дари, че са започнали да му се привиждат костенурки.

Един за друг
Един за друг

Дарина, която е учителка, споделя, че често учениците се държат неуважително към учителите. Тя преподава на гимназисти и много обича учениците си в Пловдив и Мадан. Тя вярва, че част от успеха ѝ с учениците ѝ е, че ги разбира добре и е в крак с времето. Дари споделя, че учениците в малкия град са по-амбициозни.

Един за друг
Един за друг

Влюбената двойка сподели в „Един без друг”, че са живели три години в Пловдив, но се местят в Мадан, за да са по-близко до любимите им хора.

Семействата им са много близки и са им много важна опора. Това е причината те да си купуват собствено жилище в родния им град.

Денис разказва, че качеството, което харесва най-много в Дарина, е амбициозността ѝ. Това, което не харесва, е, че понякога се държи с него като ученик и го хока. Тя не харесва, че е разсеян. Любимото ѝ негово качество е, че е искрен и че никога не изневерява на себе си. Да ти е удобно на душата!

Един за друг
Един за друг

След „Един за друг” планират да направят сватба. Денис и Дари искат да имат традиционна церемония, а Денислава виждат като перфектната водеща на церемонията.

Как се справят Денис и Дари с бърнаута? Каква роля изиграва пандемията в тяхната връзка? Кой е фаворитът им за победител в „Един за друг”?

Гледайте епизодите на подкаста „Един без друг” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня