Търси се... Орлин Горанов

Търси се... Орлин Горанов
Търси се... Орлин Горанов / bTV

На какво дължи неповторимия си мъжки чар, позитивно излъчване и достолепната красота на годините си Орлин Горанов? Отговорите на тези въпроси неговите фенове ще научат от най-близките му хора в събота 6 февруари, от 11:00 часа, по bTV. Един от най-романтичните български изпълнители Орлин Горанов ще бъде гост в поредното издание на ток шоуто „Търси се..."

Водещите Меги и Нели ще срещнат певеца с неговата съпруга Валя Горанова, която ще разкаже как е пламнала любовта между тях и как вече 20 години запазват доверието и обичта си. „Запознахме се на гости у една моя приятелка. Тогава Орлин беше вече много известен и за мен бе любов от пръв поглед", разкрива Валя. Съпругата му ще го определи като „златен мъж" и ще му благодари за доверието и щастието, които й дарява. Кой е бил най-трудният период за семейството, зрителите ще разберат тази събота в предаването.

Най-емоционалната среща за Орлин Горанов ще бъде с неговата дъщеря - Жаклин, която за първи път ще разкаже какъв е той като баща. „От двамата майка ми е по-строга, а баща ми е много добър винаги с мен. За съжаление не съм взела много черти от характера му, но всички казват, че съм му одрала кожата". Певецът ще признае, че дъщеря му много му липсва, но тя често си идва в България, а и той отскача до Виена. Жаклин също ще провокира актьорският талант на баща си и ще го помоли да имитира начина, по който тя е пеела като дете.

Сред най-верните приятели на певеца е актрисата Катерина Евро, която заедно със съпруга си е кума на сватбата на Орлин. Зрителите ще видят и уникални снимки от сватбата на певеца, който ще се върне към спомените си оттогава. „Орлин е много потаен, никога не се оплаква и с Валя са ми пример за стабилно семейство", ще сподели Катето Евро. „Когато излизаме с него, аз винаги го карам да пее и той винаги ми отказва. Тогава започвам да го моля истерично, заклевам го, дори артистично се разплаквам и сега отново ще го помоля да пее, макар да знам, че не обича", с чувство за хумор Катето ще провокира певеца. Водещите Меги и Нели също ще паднат на колене пред него, а дали ще склони на толкова тежки молби - зрителите ще видят в „Търси се...".

В предаването певецът ще се срещне и с най-добрия си приятел от музикалните среди Нелко Коларов, както и с Иван Лечев, с когото се запознават още в казармата. Сценичната му половинка Кристина Димитрова пък ще го предизвика да се превъплъти в образа на Робърт де Ниро.

Търси се Орлин Горанов

В студиото на „Търси се..." като последна изненада за Орлин Горанов ще влезе певицата Тони Димитрова, с която се оказва, че имат близка родствена връзка. Каква е тя - двамата ще разкажат в предаването и, разбира се, ще изпеят една от любимите им дуетни песни.