Искаш последователи, искаш слава и обожатели. Но как да направиш профила си като на богатите и известните? За това пише каналът на Михаела Самарджиева във vbox7.

Започни с името

За да си в тренда на всички популярни лица добави в името на профила си пояснението „official“. То е като мантра, че не си случаен и като доказателство, че хиляди хора те копират и това е единственото място, където феновете ти могат да получат информация от извора.

via GIPHY

Последвай правилните хора

Последвай всички известни, но без да пишеш сърчица под снимките им. Забрави фенското поведение, а се дръж с тях сякаш сте на едно ниво и до вчера сте си пили заедно кафето. Ако някой види, че си приятел със звезда, чалга певица и плеймейтка у нас, но очевидно не си болен фен, тогава всички ще решат, че и ти си част от групата на турбо известните.

Малкото е повече

Следи за цветовете, снимките и цялостната визия на профила си. Твърде много кич не е добре, но секси полуголи снимки на фона на изискан лукс винаги крещят – класа! Добре е да си загадъчен - с малко думи, правилните хаштагове и доза поведение тип „над нещата“. Ако твърде много се напъваш ще си личи, затова не забравяй – ти си звездата, за твоите последователи е чест, че могат да те следват и профила ти го доказва.

via GIPHY