Съквартирантите приготвят домашна VIP лютеница за Парис Хилтън
Съквартирантите приготвят домашна VIP лютеница за Парис Хилтън / Нова тв

В първата си мисия в Къщата на VIP Brother тази вечер, разделени на два отбора, Съквартирантите ще приготвят традиционна, българска VIP лютеница. Така те запознават световноизвестната си гостенка Парис Хилтън с типично българско ястие, което у нас традиционно се приготвя през този сезон от годината. Кой от двата отбора ще приготви по-вкусна лютеница и ще хареса ли Парис изненадата, която съквартирантите са й подготвили ще стане ясно тази вечер, точно в 20:00 по Нова ТВ.

Вчера във VIP Къщата на Big Brother се проведоха първите номинационни игри, в които един срещу друг се изправиха отборът на рапъра Мишо Шамара срещу отбора на олимпийската шампионка – Станка Златева. В първата част на играта Съквартирантите показаха добра обща култура, познавайки изключително бързо известните личности, загатвани от Big Brother.

При физическите изпитания отборът на Белите мечки, воден от Станка Златева, извоюва безапелационна победа над отбора на Кафявите мечки с капитан Мишо Шамара. Така „ЗлатнатаСтанка спечели титлата „Глава на Къщата“ и правото да осигури имунитет на двама души. Шампионката се спря на боксьора Тервел Пулев, като реверанс към представител на спорта, както и на бизнес дамата Валя Червенкова, която беше натоварена с отгатването на правилните отговори в Мисията.

По регламент на елиминации автоматично беше изпратен Мишо Шамара. Загубата и номинацията очевидно изнервиха Шамара и той не само обвини другия отбор в нечестна игра, но и поде директна словесна атака срещу марионетката на зрителите Пламен. Така избухна първият личен конфликт в Къщата.

Пламен Медаров се справя доста добре с възложената му от Big Brother задача да всява смут и раздор в Къщата. Той получи най-много номинации от своите Съквартиранти, но благодарение на специалния си статут не е застрашен от изгонване.

В ролята на главни готвачи ще влязат порно звездата Еделвайс и поп певицата Йоана. Желязното момиче на VIP Brother 2013 Станка Златева изглежда силно заинтригувана от професията на Еделвайс. Как съквартирантите ще се справят с първата си мисия и какви пикантни тайни за естеството на работата си, ще им сподели Еделвайс? – зрителите ще научат тази вечер, точно в 20:00 по Нова ТВ.