/ БГНЕС, архив
Българската поп легенда Мария Илиева записа феноменален дует със световната рок звезда Джо Лин Търнър. Днес те представиха песента "Forever"  в YouTube.

"Ако някой някога ми беше казал, че ще имам дует с легендарния Joe Lynn Turner, едва ли щях да му повярвам. Представям ви Forever. Ексклузивна премиера на специалната версия с куплет на български език. Безкрайно се вълнувам! Много се надявам да ви хареса! Валери Милев сътвори този мини-филм шедьовър. Благодаря ти за приятелството и професионализма! Насладете се", написа Мария в профила си във  фейсбук. 



"Forever" е песен за вечната любов. В свят, който се нуждае от повече любов от всякога, те призовават за мир, обединение и добрина.

Песента вече е достъпна във всички дигитални стрийминг платформи и в музикалните медии. Предстои международна премиера изцяло на английски език.

Режисьор на видеоклипа, който е своеобразен филм, е Валери Милев. Снимките преминават в три снимачни дни и две локации – в София и Гърция. Участие взимат и младите актьори Катрин Янева и Георги Василев.