Ако все още нямате една базова бяла риза в гардероба, какво чакате? Не само този сезон, ами май цялата година ще си бъде годината на бялата риза. Класическа, леко оувърсайз в дължини и размер, асиметрична и много разчупена – изборът е изцяло ваш. А как да я комбинирате? Ето няколко страхотни идеи от Natali’s Beauty:

Офис визии

Факт, бялата риза най-често асоциираме с работното ежедневие. Но дори и в него има място за малко по-интересни визии, хващайки основни елементи и заигравайки се с тях. Например нека ризата бъде с 1-2 размера по-голяма, а полата да има готин елемент в областта на кръста – бляскав черен колан върху стилната класическа черна материя. Чифт готини очила и удобни обувки с акцент и сте готови.

Ако работната среда пък ви позволява, избягайте от скучното черно и се спрете на по-различен цвят, а ако сте достатъчно смели – нека полата е кожена и дълга или пък токът на обувките.

Но дори и да не обичате да рискувате – класически панталон и сако са добрата предпоставка да изглеждате зашеметяващо.

Десет важни дрехи, които всяка жена трябва да има (ВИДЕО)

Зашемети го

Бялата риза съвсем успешно може да намери място и в аутфит за романтична среща. Разкопчайте някое и друго копче и комбинирайте с пола на флорални мотиви.

Ако срещата е в средата на работната седмица, просто сменете удобната обувка с някоя зашеметяваща в закачлив цвят. Или изберете пола със секси цепка, която да разкрие прекрасните ви крака.

бяла риза
ThinkStock/Getty Images

Петък вечер

Дори партитата са по-добри с бяла риза! Представете си комбинация от широка бяла риза с бляскави елементи по джобовете и ултракъси панталонки, целите общити с пайети. Разбира се, ако не си падате по блясъка, панталонките могат да бъдат дънкови. А защо пък да не комбинираме бялата риза с мини пола в ярък цвят и за допълнение още един ярък цвят по обувките и чантата.

Защо жените имат пълен гардероб с дрехи, а носят само 5 от тях?

През уикенда

И ако си мислите, че ризата намира място само в корпоративния свят, помислете пак! Почивните дни са тук, а любимият дънков гащеризон и блейзър направо подканят да си облечете готината риза. Неглижарските джинси тип my boyfriend jeans също, както и секси дънките, които подчертават разкошните ви бедра.

А ако смятате, че една бяла риза би ви била твърде скучна, въпреки че е модерна, разбира се, че можете да се спрете на такава, която повече ще приляга на стила ви.

Има много оувърсайз кройки, както и асиметрични такива с модерен флорален мотив, готини варианти с нашивки или други цветни петна.

И още:

Как се обличат зодиите

11 неща, без които женският гардероб не може

15 модни кошмара, които трябва да останат в миналото (СНИМКИ)

Роклите на Брижит Макрон (ГАЛЕРИЯ)

Неподражаемият стил на принцеса Даяна (СНИМКИ)

Мелания Тръмп – първата дама с няколко гафа, но с безупречен моден стил

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук