STEREO MC`S отново в София
STEREO MC`S отново в София / netinfo

Музикантите от електро–хип–хоп формацията STEREO MC`S пристигат днес в София за шоуто на 11 ноември в зала Фестивална. Групата е у нас в петчленен състав - начело с фронтмена Роб Бърч и "мозъка" на проекта Ник Халъм, барабаниста Оуен Иф и бек вокалистките Рейчъл Бърч и Кет Кофи.

STEREO MC`S пристигат в България с екип от 14 души. За престоя си в София музикантите са поръчали мексиканска и японска кухня, ирландско уиски, австралийско червено вино и много свежи плодове.

Шоуто на STEREO MC`S у нас е в рамките на европейското им турне, което включва Русия, Гърция, Австрия, Германия, Швейцария. Повече подробности ще издадем след обещаното ни ексклузивно интервю с музикантите!

Вече е известен българският съпорт - група Лепра Де Лукс. Бандата ще се качи на сцената в състав Насо Русков (вокал), Боби Струкански (бас), Ники Берберов (китара, вокал) и Косьо Кацарски (барабани). Сетът им ще продължи 30 минути, а около 21 ч на сцената ще бъдат хедлайнерите от STEREO MC`S.

Билетите за концерта (все още на цена 30 лева) могат да се купят от билетния център НДК, касите на Тикетпро в цялата страна и онлайн на http://www.ticketpro.bg/.

Веднага след шоуто на 11 ноември София Мюзик Ентърпрайсис организира специално афтър парти с харизматичния Роб Би (23 ч, клуб Escape). Всички фенове ще имат уникалната възможност да продължат емоцията на вечерта и да видят атрактивния фронтмен в амплоа на диджей.

ОЧАКВАЙТЕ ВИДЕО ИНТЕРВЮ СЪС STEREO MC`S, повече за шоуто четете в zar.bg!