Впечатляващи образи, емоционални изпълнения и колоритни моменти поставиха акцент в седмия лайв на „Като две капки вода“. Победител за вечерта беше Стефан Илчев, който влезе в образа на титана на българската поп музика – Георги Христов, спирайки дъха на публика и колеги с недостижими висини.

Впечатляващи образи завладяха сцената на „Като две капки вода“ (СНИМКИ)

ТИТА изправи публиката на крака с образа на Деси Добрева и народната песен „Ах, къде е мойто либе". В края на изпълнението певицата се просълзи, споделяйки, че именно това е била любимата песен на скъп за нея човек – нейният дядо.
 

Необузданата лудост на рокендрола вдъхнови Мария Илиева за запомнящ образ на култовия вокал на Aerosmith – Стивън Тайлър. Представянето й провокира специалният гост на журито и звезда на „Откраднат живот“ – Юлиан Вергов, да се поклони пред българската поп икона.
 

Малко по-късно Мария влезе в изненадващ дует с Милко Калайджиев, който се преобрази в Любо Киров за култовия дует и парчето Alright. „Безкомпромисно изпълнение! Милко е номер 1!“, категорично заяви певицата.

Силни прегръдки и радостни възгласи от мъжете в журито получи Дичо, който направи най-голямата си трансформация от началото на шоуто. Въпреки здравословните си проблеми певецът се преобрази в кралицата на британската поп музика Адел и вдигна на крака публиката в залата.
 

Папи Ханс пропътува 50 години в българската музикална история, за да се преобрази в младия Бисер Киров, а Петя Буюклиева превърна сцената в парти от дома на Великия Гетсби с парчето на Фърги към едноименния филм.
 


„Дженифър Лопес е много по-труден образ от Тил Линдеман!“, за обща изненада призна Деси Добрева, която трябваше да се справи с латино дивата.
 

Следващата седмица Папи Ханс ще се срещне с най-голямото предизвикателство до момента в шоуто с образа на Слави Трифонов. Дженифър Холидей ще предизвика Петя Буюклиева, а Деси Добрева ще изпее една от култовите песни ан Уитни Хюстън към емблематичния филм „Бодигард“. Милко Калайджиев ще оглави хорото в следващия лайв с образа на Славка Калчева. Дичо пък ще запее в образа на Володя Стоянов. “O sole mio” на Лучано Павароти ще прозвучи в изпълнение на Мария Илиева, а ТИТА ще бъде победителката от Евровизия – NETTA. Победителят за вечерта – Стефан Илчев, на свой ред ще се потопи в дует – този път с Марк Антъни и Тина Арена.
 

Не пропускайте „Като две капки вода“ в понеделник вечер от 20.00 ч. по NOVA.
 

Следете Facebook страницата на предаването , официалния Instagram  и сайта на шоуто за актуални новини. За повече видео материали следете канала на „Като две капки вода” във Vbox7.com, а целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY