Кайли Дженър
Кайли Дженър / БГНЕС
Риалити звездата Кайли Дженър и рапърът Травис Скот кръстиха дъщеря си Сторми, предадоха Асошиейтед прес и Ройтерс. Гордата майка разкри името и публикува за първи път снимка на новороденото, което стиска палеца й. Публикацията събра милиони харесвания само за няколко часа.
 

stormi webster 👼🏽

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on


Кайли Дженър каза, че е избрала да запази в тайна бременността си, за да не е подложена на стрес, докато се подготвя за "ролята на живота си".

Сторми се роди на 1 февруари с тегло 3,86 килограма.

Риалити звездата Кайли Дженър стана майка

20-годишната Дженър е най-малката от сестрите от риалити семейството Кардашиян/Дженър. В публикация в социалните медии тя написа, че бременността й е била "най-красивото" и "променящо живота преживяване" и че ще й "липсва".

Партньорът й рапърът Травис Скот й изпратил 443 бели рози, след раждането на тяхната дъщеря. Това съобщи отново чрез снимка в социалните мрежи риалити звездата.
Голямо семейство: Ким и Кание се радват на още едно момиченце

С появата си Сторми стана второто от общо трите чакани бебета в семейството на Кардашиян, след като по-голямата полусестра на Кайли, Ким Кардашиян и съпругът й, рапърът Кание Уест, станаха родители за трети път през януари. Дъщеря им, кръстена Чикаго, беше износена от сурогатна майка.

Забраненото селфи на Кайли, която смело наруши правилата (СНИМКИ)

През декември другата полусестра на Кайли Дженър, Клои Кардашиян потвърди, че е бременна в шестия месец от приятеля си, баскетболиста Тристан Томпсън, припомнят агенциите.

Когато си само на 19 години, а вече имаш 4 имения и милиони долари

Междувременно, Кайли има още един повод да бъде щастлива, съобщава Контактмюзик. През седмицата тя беше обявена за най-богатата сестра от семейството. Козметичната й марка "Кайли козметикс" е оценена на зашеметяващите 386 милиона щатски долара.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук
БТА