Кайли Дженър оповести, че е станала майка на 1 февруари
Кайли Дженър оповести, че е станала майка на 1 февруари / Gulliver/Getty Images
След месеци на догадки около бременността ѝ, която така и не потвърди, риалити звездата от САЩ Кайли Дженър оповести, че с рапъра Травис Скот, са станали родители на момиченце, предадоха световните информационни агенции.

Когато си само на 19 години, а вече имаш 4 имения и милиони долари

20-годишната Дженър потвърди радостната вест през уикенда с публикация в Instagram, в която се посочва, че "прекрасното ѝ и здраво момиченце" се е появило на бял свят на 1 февруари.
 

♥️

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Звездата от риалити клана Кардашиян/Дженър поднесе и извинение на своите почитатели, че ги е държала в неведение през изминалите девет месеца.

"Разбирам, че сте свикнали да сте в течение на събитията в живота ми, но избрах бременността ми да не бъде на показ през света", пише Кайли Дженър.

Забраненото селфи на Кайли, която смело наруши правилата (СНИМКИ)

Риалити звездата допълва, че е решила да запази в тайна предстоящото си майчинство, за да се подготви за него по възможно най-позитивен, лишен от стрес и здравословен начин.

Кайли Дженър публикува и видео с продължителност над 11 минути, в което разкрива подробности около бременността и раждането, без да назовава името на новородената си дъщеря.
Скоро след като Кейли Дженър оповести щастливата новина, майка ѝ Крис Дженър, сестра ѝ Кендъл Дженър и полусестрите ѝ Ким Кардашиян и Клои Кардашиян я поздравиха в социалните мрежи, засвидетелствайки обичта и подкрепата си.
Агенция Ройтерс съобщава, че темата за отрочето на Кайли Дженър и 25-годишния Травис Скот е била водеща в социалните мрежи и дори е изместила тази за Супербоул часове преди началото на финала в американската Национална футболна лига.
Вестта за поредното попълнение в риалити семейството Кардашиян/Дженър идва по-малко от месец, след като по-голямата Ким Кардашиян и съпругът ѝ Кание Уест станаха родители за трети път. Дъщеря им, кръстена Чикаго, беше износена от сурогатна майка.

Ким Кардашиян Уест и Кание Уест кръстиха дъщеричката си

През декември другата полусестра на Кайли Дженър, Клои Кардашиян потвърди, че е бременна в шестия месец от приятеля си, баскетболиста Тристан Томпсън, припомнят агенциите. 

Потвърдено: Клои Кардашиян очаква първото си дете (СНИМКА)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук
БТА