Ким Кардашиян, Кайли Дженър и Клои Кардашиян ще стават майки
Ким Кардашиян, Кайли Дженър и Клои Кардашиян ще стават майки / Gulliver/Getty Images
Броени дни след като се появиха съобщения, че Кайли Дженър - най-младата звезда от риалити семейството Кардашиян/Дженър, очаква първото си дете, няколко издания разкриват, че с първа рожба е на път да се сдобие и по-голямата ѝ полусестра Клои Кардашиян, предаде Ройтерс.

Кайли Дженър е в очакване на първото си дете

Според неназовани източници, цитирани от сайта за знаменитости TMZ, "Ю Ес уикли" и сп. "Пийпъл", 33-годишната Клои Кардашиян, която има връзка с баскетболиста Тристан Томпсън, е бременна в третия месец с първото си дете.

Кардашиян и Томпсън не са намеквали за предстоящото щастливо събитие в скорошните си публикации в социалните мрежи. Представители на семейство Кардашиян не са отговорили на молбите за коментар.

Преди броени дни беше съобщено, че 20-годишната Кайли Дженър очаква първото си дете от рапъра Травис Скот, с когото има връзка от шест месеца. Вестта за бременността ѝ също не е потвърдена от представител на риалити семейството.

Могат ли майките да са секси? Актриса разгневи фенове със снимка в Instagram (ВИДЕО)

По-рано през месеца сп. "Пийпъл" съобщи, че Ким Кардашиян Уест и съпругът ѝ, рапърът Кание Уест, ще имат трето дете, като този път ще разчитат на сурогатна майка заради проблемите на риалити звездата с предишните две бременности.

Звездно бебе на хоризонта: Ким Кардашиян и Кание Уест очакват дете

Съобщенията, че представителки на клана Кардашиян/Дженър очакват бебета съвпадат с 10-годишнината на семейното шоу, превърнало ги в едни от най-успешните риалити звезди в САЩ. 

В стила на Кардашиян: По бельо и прозрачна рокля в Париж (СНИМКИ)
БТА