Певицата стана известна с песента „Nothing Compares 2 U” през 1990 г.
 
Певицата стана известна с песента „Nothing Compares 2 U” през 1990 г.   / Gulliver/Getty Images
Шиниъд О'Конър обяви наскоро, че Принс преди време се опитал да я пребие след като се надрусал в дома си в Лос Анджелис, съобщи в. „Сън”. Ирландската певица твърди, че я е преследвал с възглавница, „пълна с нещо тежко“, за да я удари по време на причудлива късна среща между двамата.
 
Шиниъд О'Конър казва, че "много плашещото преживяване" се е случило, когато е посетила Принс сама в Ел Ей.

Шиниъд О'Конър стана мюсюлманка, има ново име - Шухада
  Когато беше разпитана за връзката им в популярно телевизионно шоу, излъчено наскоро, тя каза: „Срещнахме се веднъж, но не се разбирахме много добре, опитахме се да се сбием. Е, той се опита да ме победи, а аз се защитавах. Това не е шега, изобщо не е шега, всъщност беше много плашещо преживяване."
 
Шиниъд твърди, че тя и Принс се скарали, когато тя отказала да стане негово протеже. Спомняйки си за ужасяващата среща в Ел Ей, тя добави: „Извика ме една вечер в къщата си и аз глупаво отидох сама, без да знам къде съм. Той ме извика там, защото му беше неприятен фактът, че не съм негово протеже.”

Шиниъд О'Конър с тежко и емоционално признание (ВИДЕО)

Принс
Gulliver/Getty Images


Шиниъд сподели в предаването: "Бягахме около колата му. Той се опита да ме удари с тази възглавница. Тогава трябваше да отида да звънна на нечий звънец на вратата. Това е, което баща ми винаги ми казваше да правя, ако попадна в подобна ситуация. Той беше зависим от наркотици по това време и никога не съм го виждала или чувала след това"
 
По-късно тя добави: "Аз не съм единствената, която е нападал. Едно от момичетата от групата му беше в болница със счупени ребра по онова време".

Най-абсурдните скандали, забъркани от Шиниъд О'Конър
 
Принс беше на 57 г., когато почина, след като бе открит сам в асансьор в дома си в Пейсли Парк на 21 април 2016 г. Резултатите от аутопсията разкриха, че той е починал от случайно предозиране с фентанил – наркотик, 50 пъти по-мощен от хероина, припомня БГНЕС. И още:

Най-великите изпълнители на всички времена (СНИМКИ)


Шиниъд О'Конър взела свръхдоза, не искала да живее повече

Певицата Шиниъд О'Конър нямала намерение да слага край на живота си

27 малко известни факта за мистерията Принс

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БГНЕС