/ NOVA
Зрителите могат да изберат кой филм искат да гледат по KINO NOVA на сайта https://greatmonday.bg от днес
Забавления и трогателни моменти за цялото семейство предстоят в първата седмица на „Великият понеделник“. Дали необикновените приключения в „Джуманджи: Следващо ниво“ или премеждията на едно „Почти истинско семейство“ ще надделеят, зрителите могат да изберат на уебсайта https://greatmonday.bg. Лентата, събрала повече гласове, ще бъде излъчена на 3 юли от 21:00 ч. по KINO NOVA.

Първият филм, за който киноманите могат да гласуват в първата седмица на „Великият понеделник“, е „Джуманджи: Следващо ниво” с участието на Дуейн Джонсън – Скалата, Кевин Харт и Джак Блек. Приключенската екшън-комедия пренася публиката в света на бандата тийнейджъри Бетани, Марта и Антъни, известен още като "Фридж". Когато разбират, че приятелят им Спенсър се е върнал сам в играта, те решават да отидат и да го спасят, но са засмукани още преди да могат да изберат своите аватари. Веднъж влезли в Джуманджи, те откриват, че нищо не е такова, каквото са очаквали да бъде.

Второто предложение е комедията „Почти истинско семейство“. Филмът разказва историята на Ели (Роуз Бърн) и съпруга й Пит (Марк Уолбърг), които усещат празнота в живота си. Всичко се преобръща, след като решават да станат приемно семейство. Двамата посещават събитие на център за приемна грижа, където срещат нахаканата тийнейджърка Лизи. Ели и Пит веднага я харесват, но разбират, че тя има по-малък брат и по-малка сестра, които вървят в комплект с нея. Първоначално не са въодушевени от идеята да вземат и трите хлапета, но в крайна сметка се оказват в къща, пълна с три буйни деца.

кино
NOVA

Феновете на седмото изкуство могат да изберат своя фаворит в сайта на „Великият понеделник“ – https://greatmonday.bg/. На 3 юли, точно в 21:00 ч., ще стане ясно кой от двата филма е събрал повече гласове. По традиция зрителите, които участват в гласуването в единадесетото издание на

„Великият понеделник“, ще могат да печелят по два атрактивни подаръка всяка седмица. В края на кампанията един от всички гласували ще получи голямата награда – смарт часовник.

Не пропускайте най-интересното от „Великият понеделник“ по KINO NOVA. Повече информация за кампанията следете и във Facebook страницата на филмовия канал.
NOVA