Селена Гомес уволни родителите си като нейни мениджъри
Селена Гомес уволни родителите си като нейни мениджъри / Guliver/Getty Images

Певицата и актриса Селена Гомес вече не иска родителите й да са нейни мениджъри.

Майката и вторият баща на Селена отговаряха за ангажиментите й от 2007 година насам, но певицата наскоро реши да наеме професионален екип. Звездата от „Бягство" (Getaway) неведнъж влиза в спорове с родителите си относно професионалния си график и връзката си с канадския певец Джъстин Бийбър. Според приближени до звездата, обаче отношенията в семейството нямат нищо общо с решението й. Тя остава се разбира чудесно с родителите си, въпреки че те са притеснени за развитието на кариерата й с новия екип.

СНИМКИ: Звездите на грандиозната церемония на видеонаградите на MTV

Миналия месец майката и бащата на Селена ясно показаха, че не одобряват дъщеря им да се вижда с бившия си приятел Джъстин Бийбър, припомня БГНЕС. Според тях канадецът е виновен за престоя на дъщеря им в клиника през януари миналата година.

СНИМКИ: Младите надежди на Холивуд

"Те правят всичко, на което са способни, за да не ги изпускат от контрол. Толерантни са доколкото могат. Въпреки всичко те нямат пълен контрол над нея и го осъзнават. Тя вече не е на 12. Когато нещо не й харесва, казва, че тя печели парите за семейството, затова може да прави каквото иска", издават приближени до Селена.

СНИМКИ: Холивудски чар от Селена Гомес

Селена Гомес уволни родителите си като нейни мениджъри
netinfo