Някои жени не си го признават, но романтичните филми малко или много са повлияли на вкуса им за мъже и очакванията им за връзка.
 
Но филмът, какъвто и да е той, си е художествена измислица. Представяме ви някои неща, които ги има само в романтичните филми и трябва да си останат там. Защото в истинския живот са опасни и дори страшни. Вижте в канала "Опасни връзки" във vbox7:

1. Да преследваш любовта на живота си

В "Тетрадката" сюжетът беше подобен. В истинския живот обаче "не" означава "не", а упоритостта само и единствено ще отблъсне другия човек повече.
 
2. Да лъжеш, за да защитиш другия

Лъжите са си лъжи, независимо от целта им. Нека не забравяме, че здравата връзка се крепи на доверие, а то се изгражда с искрени взаимоотношения.
 
3. Да промениш другия човек

Във филмите често героинята се влюбва в някое отвратително по характер момче, което тя успява да превърне в добър и почтен човек. Това в реалния живот е почти невъзможно, а да промениш умишлено човека до теб е най-сигурният път към бърза раздяла.
 
4. Любовен триъгълник

Такива имаше и в "Дневниците на вампира", и в трилогията "Здрач". В истинския живот любовните триъгълници винаги водят до разбити сърца и лоши спомени. А и както добре знаем, от два стола човек най-често се озовава на земята.
 
5. Да изневериш в името на любовта

В романтичните филми често някой от героите има връзка с човек, но открива друг, в когото се влюбва и заедно заживяват щастливо. Но изневярата си е изневяра, а опитът ни показва, че който изневерява, ще го направи отново и отново.
 
6. Власт и подчинение

В "50 нюанса сиво" гледахме един много властен мъж, който пренасяше това си качество и във връзката си. Но това е токсична връзка. Истинската и здравословна връзка почива на равенство между партньорите.
 
За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук