Филмите са идеалното забавление, когато няма нищо друго за правене. Но те всъщност могат да ни предадат ценни житейски уроци, защото седмото изкуство има огромна сила.

Често се случва да припознаем себе си в някоя филмова героиня и да съпреживяваме нейната история като наша. Това най-вероятно е така, защото въпросната героиня може да се окаже твоя двойничка по зодия. Ето коя филмова героиня си според зодията:

Овен: Ерин Брокович от едноименната лента. Ти си целеустремена жена, която знае как да се бори сама с всички трудности.

Телец: Елизабет Бенет от “Гордост и предразсъдъци”. Ти имаш остър ум и бръснещ език. Винаги търсиш онази любов, която те мотивира и вдъхновява.

Най-великите филмови героини в историята (СНИМКИ)

Близнаци: Бриджит Джоунс от “Дневника на Бриджит Джоунс”. Ти си странна птица, постоянно търсиш себе си и не спираш да мечтаеш.

щастие
ThinkStock/Getty Images

Рак: Елизабет Суон от “Карибски пирати”. Изглеждаш крехка и ранима отвън, но си истински боец и не се плашиш от предизвикателствата.

Най-красивите лица в света (СНИМКИ)

Лъв: Ел Уудс от “Професия блондинка”. Ти си кокетна и много интелигентна. Знаеш как да се бориш за своето, въпреки, че изглеждаш беззащитна.

блондинка
ThinkStock/Getty Images

Дева: Пепеляшка от едноименния филм. Ти си безнадеждна романтичка, която все още вярва в своята приказка и отказва да порасне.

Зодиите и любовта: Какво да очакват дамите през 2018 година (ВИДЕО)

Везни: Роуз Бюкейтър от “Титаник”. Ти искаш приключения и романтика и смяташ, че трябва да изживееш живота си по своя начин.

Скорпион: Хърмаяни Гейнджър от “Хари Потър”. Обожаваш книгите и винаги се стремиш да научиш нещо ново. Готова си на всякакви подвизи за приятелите си.

Кое е най-доброто ти качество според зодията? (ВИДЕО)

Стрелец: Кари Брадшоу от “Сексът и градът”. Ти си свободен дух и не спираш да търсиш тръпката на живота си. Знаеш много добре как да използваш своя женски сексапил.

Козирог: Катнис Евърдийн от “Игрите на глада”. Ти си истински боец и никога не се отказваш, от това което искаш. Силна личност, която винаги е себе си.

Водолей: Скарлет О'Хара от “Отнесени от вихъра”. Ти си много магнетична личност и не се спираш пред нито една пречка. Знаеш цената на удоволствието и си готова да я платиш.

блондинка
ThinkStock/Getty Images

Риби: Анди Сакс от “Дяволът носи Прада”. Изглеждаш спокойна отвън, но вътре в теб винаги бушуват емоции. Винаги се стремиш да докажеш на себе си, че можеш да се справиш с всяка ситуация.

И още:

Иконите на красотата: Топ 20 на най-красивите жени в историята

Джулия Робъртс: Най-красивата усмивка на Холивуд (СНИМКИ)

Зодиите, за които 2018-та година ще бъде незабравима (ВИДЕО)

Филмите, които всеки трябва да гледа

Зодиите, които имат златни сърца (ВИДЕО)

Трите зодии, които са с най-силна харизма (ВИДЕО)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук