/ ThinkStock/Getty Images
Ако имате чувството, че сексуалният ви живот е скучен, монотонен и не ви носи удоволствието, от което имате нужда, не бързайте да сменяте партньора.

Хората обичат най-разнообразни неща в секса. Това зависи както от характера им, така и от зодията, която са – е и опитът под завивките е от значение. Ако искате да разберете как да доставите удоволствие на половинката си, ето какво харесват различните зодии по време на секс:

Голи жени като зодиакалните знаци (СНИМКИ)

Овен

Овните са доста импулсивни личности, които харесват разнообразния сексуален живот. Ако искате да задоволите нуждите на Овена, трябва да използвате въображението си и да забравите всякакви задръжки. Овните обожават целувките по ушите, както и да бъдат галени по косата.

Ако не обичате разговорите за секс, не четете тази статия, защото в нея разкриваме интимни подробности от сексуалния живот на германците
ThinkStock/Getty Images

Телец

Телецът обича нещата бавно и леко, така че овладейте своите домогвания и не се опитвайте да насилвате момента. Чувственост, сладострастие, страст - трите пароли, които трябва да знаете, преди да тръгнете към него. С целувки по шията можете да докарате телците до възбуда.

Близнаци

Близнаците са известни с това, че имат две лица и често се държат така, както другите очакват, а не така, както наистина им два от вътре. Близнаците обичат двойствената игра – единият партньор се раздава, другият е пасивен, единият прави любов, а другият наблюдава. Близнаците изпитват огромно удоволствие, когато получават целувки от вътрешната страна на ръцете и по дланите.

Мнозинството кръшкачи твърдят, че са били подтикнати към изневяра, защото са се чувствали пренебрегнати и лишени от обич
ThinkStock/Getty Images

Рак

Раците са грижливи, чувствителни и много забавни хора. Те нямат нищо против, даже предпочитат, интимният им партньор да е в доминантната роля по време на секс. Ерогенната зона на Раците са гърдите.

Лъв

Лъвовете обичат лукса и блясъка. Заведете ги на красиви места, може и сред природата, намалете светлината, налейте им чаша вино и ги облейте с ласки. С други думи поглезете ги, те са царете сред животните. Не бързайте, защото лъвовете знаят точно какво искат. Обичат да учат нови неща и да са в крак с нещата, включително и в секса. Никога няма да останат във връзка или брак без емоции. Ерогенната зона на Лъва е гърбът.

секс
Thinkstock/Getty Images

Дева

Девите са привлечени от всеки, който има чар, грация. Държат на изключителната чистоплътност на партньора си. Обикновено имат хубави устни и умеят да се целуват добре. Ако се окажете в леглото с представител/ка на този зодиакален знак, то вашата цел трябва да е зоната около пъпчето.

Везни

Везните обичат да поддържат баланс, така че обикновено мислят за желанията и на двамата партньори. Обожават съблазняването, любовната игра и дългия интересен разговор, водещ до горещи страсти. Ако всичко това бъде постигнато в подходяща обстановка, се получава взривоопасна комбинация! Везните обичат да имат до себе си надарен и привлекателен партньор, защото усещат, че те представляват абсолютно същото. При този знак няма как да минете без еротика с всички нейни спомагателни атрибути от секс шопа. Ерогенните зони на Везните са долната част на гърба и дупето. 
Скорпион

Скорпионите са императорите в леглото. Представителите на този зодиакален знак могат да се похвалят с активно еротично въображение. За тях не съществуват бариери. Харесва им да са доминиращи в секса. Изпитват нужда от него колкото и от въздуха, който дишат. Ерогенната им зона са половите органи.

Стрелец

Стрелецът е от групата на огнените знаци, поне що се отнася до секса! Стрелецът никак не е срамежлив и може да бъде описан, точно както го изобразяват - полузвяр, получовек. Той определено е супер животински любовник. Стрелците обичат да правят много, ама наистина много секс, но се стремят това по никакъв начин да не пречи на богатия им социален живот. Представителите на тази зодия винаги са готови да изпробват нещо ново. Ерогенната им зона са бедрата.

секс секси
Thinkstockphotos

Козирог

Козирозите определено знаят как да флиртуват и да съблазняват. Те имат огромен еротичен потенциал, но в същото време са изключително принципни и консервативни. Не са привърженици на секса за една нощ, предпочитат сериозните взаимоотношения. Козирозите харесват ласките около пъпа и коленете, както и масажите, които започват от кръста нагоре.

Водолей

Водолеите определено обичат да правят секс. Ако може – всеки ден! По този начин те доказват любовта си. Или поне така си мислят. Водолеите обичат да бъдат галени по цялото тяло, като най-голямо удоволствие им доставят ласките по прасците и глезените.

Риби

Рибите са чувствителни – представителите на тази зодия не правят секс, те правят любов. Обичат нежните ласки на фона на хубава музика и с чаша вино. Лесно се отегчават и губят интерес. Склонни са към паралелни връзки, преди всичко за секс. Ерогенната зона на Рибите са стъпалата.

секс секси
Thinkstockphotos


И още горещи теми:

Четири пози в секса, които жените не харесват

Най-опасните пози в секса

Бисексуалните холивудски звезди (СНИМКИ)


Сексманиаците сред звездите (СНИМКИ)

Разгадаха тайната на женския оргазъм

А до какво води липсата на секс? Вижте тук


За още любопитни новини харесайте страницата ни във Facebook тук