/ Thinkstock/Getty Images
Какво точно кара жените да се отдават на интимни страсти? Отговор на този въпрос дава канадско проучване, цитирано от в. "Дейли стар".

ВИЖТЕ КАКВИ ТАЙНИ ИЗДАВА ПОЗАТА ПО ВРЕМЕ НА СЪН ЗА ХАРАКТЕРА, СЕКСА И ЗДРАВЕТО

Сексът не опира само до правене на бебета или удоволствие. Авторите на настоящото проучване от университета на Отава, Канада, са открили 237 различни причини, подтикващи към разгорещяване между чаршафите. Кой обаче е водещият мотив дамите да "скочат в леглото". Отговорът е привличането.
Осем причини да правите секс всеки ден

За целите на проучването канадските изследователи са анкетирали 510 млади хетеросексуални жени. Участничките в допитването е трябвало да посочат водещите причини, които ги карат да практикуват хетеросексуален секс, гей секс, случаен секс и секс с партньор.

Ново откритие: Кога жените искат най-много секс

Резултатите показват, че физическото привличане най-често подтиква жените към секс. На второ място дамите поставят желанието да изпитат физическо удоволствие. Третият най-популярен отговор на дамите на въпроса защо правят секс е "Защото е хубаво".

секс двойка любов
Thinkstock/Getty Images

Любимите пози в секса издават тайни за характера

Топ 10 на дамските мотиви за интимност включва още желание да се засвидетелства привързаност, желание да се засвидетелства любов към партньора, желание за освобождаване на сексуално напрежение, възбуда, забавление, влюбване и поддаване на моментен порив.
 
БТА