/ Thinkstock/Getty Images
Водещи психолози разкриха, че само между 10 до 20% от жените изпитват спонтанно желание за секс. При мъжете нещата не стоя така - това явление се появява при над 70% от представителите на силния пол.

ВИЖТЕ КАКВИ ТАЙНИ ИЗДАВА ПОЗАТА ПО ВРЕМЕ НА СЪН ЗА ХАРАКТЕРА, СЕКСА И ЗДРАВЕТО

Когато става въпрос за секс, желанията на мъжете и жените определено се различават. За по-голямата част от силния пол това е чисто и просто физически акт и няма чак такава емоция – при жените главната е тя – емоцията. Романтика, свещи, цветя са само част от дългия списък, които предразполагат нежния пол.

Перфектното време за секс, хапване и пийване

Ето ги петте неща, по които жените са луди в секса:

Комплиментите

Мъже, говорете мили неща на половинките си. Едно „Колко си красива“! върши чудесна работа.

Какво кара жените да правят секс?

Сексуалната игра

Жените полудяват, когато се обърне повече внимание на милувките, целувките и прегръдките преди секса. Не е задължително това да продължава часове, но ако искате половинката ви да полудее, колкото по-дълго, толкова по-добре.

секс
Thinkstock/Getty Images

Кулминацията в секса

Сексуален акт, който трае между 3-5 минути – едва ли ще е много задоволителен за една жена. Затова е важна и играта преди това, но на някои момичета им е нужно повече време, за да се отпуснат. Бъдете търпеливи и издръжливи и им помогнете това изживяване да е наистина хубаво.
Добрата хигиена

Както при мъжете, така и при жените личната хигиена е много важна. В комбинация с добра физическа форма ще бъдете много по-привлекателни.

Целувките

Жените са луди по целувките. Мъжете, които умеят да с целуват със сигурност са много по-харесвани.