Разкриха кой ще замести чаровния Тони ДиНозо в NCIS
Разкриха кой ще замести чаровния Тони ДиНозо в NCIS / Guliver/Getty Images

Уилмър Валдерама ще се превъплъти в образа на непредсказуем агент, чиито действия не могат да се контролират, в 14-ия сезон на сериала "Военни престъпления" (NCIS), съобщи Контактмюзик.

Майкъл Уедърли напуска NCIS, сериалът остава без Тони ДиНозо

"36-годишният актьор ще е в ролята на агент, който дълго време е работил под прикритие", оповестиха от телевизия Си Би Ес. "Много други агенти не знаят, че той все още е жив. Посвещаването му на работата и предаността му към родината го правят непредсказуем, харизматичен и неконтролируем".

Новата звезда на (NCIS) (СНИМКИ)

Валдерама наскоро взе участие в 5 епизода на сериала "Анатомията на Грей". Снимал се е също в сериала "Специален доклад", в който ролята му сходна с поверената му във "Военни престъпления".

Разкриха кой ще замести чаровния Тони ДиНозо в NCIS
netinfo
От Си Би Ес се стремят да намерят заместник на участвалия дълго време във "Военни престъпления" актьор Майкъл Уедърли, който напусна шоуто след емоционалния финал на 13-ия сезон.

Майкъл Уедърли от NCIS стана баща на момченце

"Военни престъпления" е най-гледаният драматичен сериал в САЩ. Актьорският му състав включва също Марк Хармън, Поли Перет, Шон Мъри, Емили Уикършам, Роки Каръл, Дейвид Маккълъм.

Източник: БТА