Великият понеделник
Великият понеделник / NOVA
Зрителите могат да се включат в кампанията на KINO NOVA на https://greatmonday.bg и да спечелят награди
Дванадесетото издание на „Великият понеделник“ завършва с много адреналин и неочаквани перипетии. В последната седмица на емблематичната кампания зрителите могат да избират между екшъните „Топ Гън: Маверик“ и „Спайдърмен: Завръщане у дома“ на сайта https://greatmonday.bg. Лентата, събрала повече гласове, ще бъде излъчена на 2 септември от 21:00 ч. по KINO NOVA.

Екшънът „Топ Гън: Маверик“ е първото предложение, което влиза в оспорваното съревнование. Той ще отведе зрителите в света на пилота Пийт Мичъл (Том Круз), известен като Маверик (Том Круз) – притежател на многобройни медали и ценител на адреналина. Том Казански -"Айсмен" (Вал Килмър), който се е издигнал до чин адмирал, смята, че именно Маверик може да подготви елитна група от млади пилоти за опасна мисия. Едно от новите попълнения е синът на Гуус, лейтенант Брадли Брадшоу -„Рустър“  (Майлс Телър), който негодува за случилото се с баща му при тренировъчен инцидент преди много години.

Топ Гън: Маверик
NOVA

Вторият филм за седмицата е „Спайдърмен: Завръщане у дома“. В него 15-годишният Питър Паркър (Том Холанд) се опитва да балансира между това да бъде обикновен ученик и супергерой. Въодушевен от приключенията си с Отмъстителите, Питър се завръща у дома, очаквайки насоките на ментора си Тони Старк (Робърт Дауни Джуниър). Появата на нов злодей - Лешояда (Майкъл Кийтън), поставя под заплаха всичко, което е важно за Питър. Той осъзнава, че трябва да надхвърли възможностите, които му осигурява костюмът на Спайдърмен, и да се превърне в истински герой, ако иска да защити любимите си хора.

Спайдърмен
NOVA

Почитателите на седмото изкуство ще могат да определят своя фаворит в сайта на „Великият понеделник“ – https://greatmonday.bg. На 2 септември, в 21:00 ч. по KINO NOVA, зрителите ще могат да видят кой е победителят. Кампанията „Великият понеделник“ предоставя възможност на киноманите, които участват в гласуването, да спечелят подарък всяка седмица, а в края на кампанията един от всички гласували ще получи голямата награда – проектор за домашно кино.

Допълнителна информация за „Великият понеделник“ можете да намерите на Facebook страницата на KINO NOVA.