Принц Хари и Меган 
Принц Хари и Меган  / Gulliver/Getty Images
Принц Хари и Меган Маркъл са съобщили на кралица Елизабет лоша новина - няма да прекарат първата Коледа на сина им Арчи с нея в двореца Сандрингам. Така твърдят медии на Острова.

Вариантите пред младото семейство били два - да празнуват вкъщи в Уиндзор или да отпътуват за Америка, където ще гостуват на Дория Рагланд – майката на Меган, и ще презареждат батериите след крайно изтощителната за тях година, посочва The Sun.

Кой е по-по-най-татко на годината! (СНИМКИ)

От двореца обаче се опасявали, че този ход може да предизвика ескалиране на напрежението между двойката и останалите членове на кралското семейство след неотдавнашните коментари на Хари, че той и брат му са на различни пътища в момента. Предполагаше се, че след 6-седмичния им престой в Щатите Хари и Меган ще се върнат в Сандрингам, но уви.

„Нужно им е известно време, за да се възстановят и да направят плановете си за следващата година“, сподели източник от двореца.

Да очакваме ли скоро бебе №2 за Меган и Хари

„Коледа в Сандрингам може да бъде доста стресираща, така че те явно не искат да подлагат Арчи на подобно изпитание. Хари винаги е прекарвал Коледа в дома на кралицата в Норфолк - с изключение на 2012-а, когато служи в Афганистан. Но всичко това всъщност надали има общо с Арчи, а по-скоро се касае за техните лични чувства“, каза от своя страна кралският биограф Ингрид Сюард.

Онова, което със сигурност е ясно, е, че херцогът и херцогинята на Кеймбридж Уилям и Катрин ще бъдат в Сандрингам с трите си деца - Джордж, Шарлот и Луи.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук