Емилия
Емилия / БГНЕС
Верните фенове на попфолк певицата Емилия вероятно са забелязали нейното мълчание в социалните мрежи. От началото на извънредното положение, освен призив да си останем вкъщи и благодарности за пожеланията за рождения ѝ ден, Емилия не е публикувала нищо ново. Дори не се включи в общата мода за онлайн концерти.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️❤️❤️

A post shared by E M I L I A (@emilia.online) on


Вече стана ясна причината за това мълчание. То е форма на гражданска позиция. В ново видео, което певицата публикува, тя отново призова да останем по домовете си и така да спасим себе си, семейството си, както и хора, които дори не познаваме. Вижте в канала "Music Virals" във vbox7:
 
Емилия посочи и причината за това видео - негодуванията, протестите, гнева и неспазването на наложените мерки за ограничаване на разпространението на заразата. Певицата определи ситуацията като най-сложната и тежка, през която ще премине нашето поколение.



Тя даде за пример готовността си да даде бъбрек за близък свой човек и изрази увереност, че всички ние бихме направили същото за член на семейството. А в момента от нас, за да спасим живота на близките си, се иска само да си седим вкъщи.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Пуснете пролетта да дойде.....В сърцата и в душите си... 🌱❤️🌷🌞

A post shared by E M I L I A (@emilia.online) on


"Смирете се и изпитвайте любов и състрадание към другите. Казвам ви го от опит - моето семейство премина през страшна трагедия. Да не мислите, че ние не сме изпитвали ярост и гняв", споделя Емилия, имайки предвид зверската катастрофа от 2018 г., когато почина синът на съпруга ѝ, Феди.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Не демонстрирам любовта,която изпитвам към моя любим човек.Искам само пред всички хора,които имат същата прекрасна енергия, да споделя радоста си,че има любов,съществува любов, тя живее във всички нас.Трябвало е да се появи моята половинка,моето допълнение,за да запълни липсващата част и да завърши моето изречение до край. 🥰 Обичам те,Любов!!!Ти ме направи по-добър човек,ти си този,който ме обича,когато най-малко ставам за обичане!Ти си този,който никога не си тръгва от мен,дори и в най-трудните моменти,защото силната и истинската любов оцелява в бурите.Благодаря ти,че те имам. ❤️❤️❤️😍😍😍💕

A post shared by E M I L I A (@emilia.online) on


Емилия заяви, че именно смирението и любовта са били тези, които са я спасили в онзи тежък за семейството ѝ момент. "Трудности винаги ще има, да преминем живи и здрави през това, пък после ще съдим кой е бил крив и кой прав", призовава още тя.

Певицата определя взетите от властите ни мерки за едни от най-адекватните в света и изказва подкрепата си към генерал Мутафчийски.