Тази вечер в Big Brother: Most Wanted видяхме безпрецедентните събития, които разтърсиха Къщата и доведоха до принудителното отстраняване на Луна от шоуто.
 
Луна е принудително отстранена от Big Brother: Most Wanted (ВИДЕО)

По време на живото предаване снощи Луна бе изгонена от шоуто, а до крайно решение се стигна заради физическа агресия от страна на певицата срещу Съквартирантите ѝ. След като вчера зрителите видяха малка част от станалото, тази вечер бе показано какво точно се е случило в най-известната Къща и как се е стигнало до нарушение на най-важното правило за живот в нея.

След като Динко отправи тежки обвинения по адрес на Джино и пожела да се свърже с бившата му жена Дейна Бианкалана, за да ги потвърди, опитите на ямболията не се увенчаха с успех. Задълбочаването на казуса обаче накара Big Brother лично да се заеме с издирването на Дейна и тази вечер двамата мъже разговаряха с нея.

Най-търсените звезди: Съквартирантите в Big Brother: Most Wanted (СНИМКИ)

Този разговор разкри кой от двамата казва истината и кой лъже.

Всички подробности за Съквартирантите, актуални новини и ексклузивни кадри от риалити шоуто може да откриете в сайта на Big Brother: Most Wanted и на официалната страница на Big Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox.

За още любопитни новини харесайте страницата ни във Facebook тук