/ БГНЕС
Певицата Кари Ъндърууд получи звезда на холивудската Алея на славата и благодари на съпруга си и сина си за подкрепата, съобщи Контактмюзик.

Създателят на шоуто "Американски идол" Саймън Кауъл произнесе дълга реч, в която благодари на Кари Ъндърууд за тласъка, който е дала на конкурса. Колегата й Брад Пейзли пък я нарече "Госпожа Кънтри музика".

На церемонията Кари се появи в ослепител червен тоалет. В момента певицата е бременна с второто си дете. През 2010 г. тя се омъжи за Майк Фишър, през 2015 г. се роди първото им дете - синът им Айзая.
 

БГНЕС


Преди по-малко от месец самият Саймън Кауъл получи своя звезда на Алеята на славата. На церемонията той бе придружен от Кели Кларксън, първата победителка в риалити шоуто „Американски идол”. Тя отбеляза, че Саймън притежава необичайната дарба да открива таланти в суров вид и да ги доразвива.
 
„Ако някой ми каже, че славата е лошо нещо, просто няма да му повярвам. Тя е най-хубавото нещо на света”, заяви тогава британецът, продуцент и създател на риалити поредиците Х Фактор, „Америка търси талант” и „Британия търси талант”.