Орлин Павлов раздвоен между Мария Илиева и Криско
Орлин Павлов раздвоен между Мария Илиева и Криско / снимка: Нова тв

Орлин Павлов ще бъде раздвоен от най-известната поп дама в България - Мария Илиева и R&B идолът Криско, по време на своето ново преобразяване в „Като две капки вода" в понеделник вечер, от 20:00ч. по НОВА.

Популярният изпълнител изучава обстойно както сексапилните движения на чаровната певица, така и характерните за рапа стъпки и жестове. Как ще се справи Орлин с двата образа и дали ще успее да комбинира успешно лиричното звучене на Мария Илиева с хип-хоп римите на Криско, ще стане ясно за феновете в нощта на самия лайв.

„Винаги съм харесвала Васил Найденов! Радвам се, че имам възможност да вляза в този образ и да изпълня именно негова песен", споделя Преслава, която не крие сантимента си към голямата българска звезда.

Поли Генова пък ще покаже най-сексапилното си амплоа с парчето Lady Marmalade от Мулен Руж. Прея, която вече е имала възможност да прекара известно време с Кичка Бодурова в други проекти, вярва, че личните наблюдения ще й помогнат най-много в пресъздаването на естрадната прима.

Джулия Бочева ще се гмурне в море от емоции и вокални предизвикателства с „Повей, ветре", а Геро ще се изправи пред нелека задача с образа на Висоцки. Калин ще се превърне в световноизвестния Уил Смит, който има поредица актьорски и музикални успехи. Врачански ще трябва да покаже на свой ред умела актьорска игра и владеене на рап от висока класа. Жоро Низамов и Светльо ще вложат целия ентусиазъм в образите на Албано и Ромина, обещавайки на свой ред да създадат неповторимо преживяване за публиката в залата.

След обещанието, което Маги Халваджиян даде на водещите - Зуека и Рачков, тази седмица продуцентът на шоуто ще заеме едно от съдийските места, за да усмири хумора и закачките на култовия тандем. Това ще е първият лайв, по време на който той ще има възможност също така да оцени сценичните изяви на артистите в четвърти сезон на единственото по рода си шоу за преобразявания у нас.
Как ще се справи Орлин Павлов с хитовия дует? Кой ще покори върховете в имитациите? Ще разберете в понеделник вечер, от 20:00ч. по НОВА.

Феновете могат да гледат най-добрите моменти от шоуто във Vbox7.com канала на предаването, както и на официалната фейсбук страница на „Като две капки вода".