Обединяват „Отмъстителите и „Пазители на галактиката в един филм
Обединяват „Отмъстителите и „Пазители на галактиката в един филм / снимка: Guliver/Getty Images

"Марвел" може да съчетае в един филм "Отмъстителите" и "Пазители на галактиката". Във видеоинтервю, качено на Yahoo!, режисьорът на пазителите Джеймс Гън твърди, че знае как могат да се обединят двете групи супергерои.

"Ние разглеждаме всички възможни варианти за това. Във филма могат да се срещнат няколко "отмъстителя" и няколко "пазителя". Супергероите на "Марвел" населяват една вселена и могат да се сблъскат едни с други на всеки етап", казва Гън.

Актьори от "Пазители на галактиката" са потвърдили, че филмът е бил заснет така, че да има и продължение. Вин Дизел, озвучил хуманоида Грут, който е освен това с движенията и мимиките на актьора, е казал също, че "зрителите очакват да видят нещо подобно".

Изпълнителят на главната роля Крис Прат е добавил, че "това е много трудно, но "Марвел" си знае работата" и "ако обедини двата свята, ще се отвори врата към трети".

Повечето герои от комиксите на "Марвел" живеят в една измислена вселена - "Земя-616". Сред "отмъстителите" са Спайдърмен, Железният човек, Капитан Америка и др. С течение на времето съставът се променя.

Другата суперпродукция на "Марвел" - "Пазители на галактиката", този уикенд имаше премиера в Северна Америка. В нея са събрани култови комиксови герои. Още през първата нощ от излизането си на екран в САЩ и Канада лентата реализира приходи
от продажбата на билети в размер на 11,2 милиона долара. Очаква се филмът да се превърне в един от най-големите летни кинохитове. Вече е предвидено продължение през 2017 г.

Източник: БТА