/ NOVA/Красена Ангелова
Гледайте новите епизоди на модерната поредица от вторник до четвъртък в 22:00 ч. по NOVA
Неподозирани ситуации, за които никой от героите не е подготвен, предстоят в ресторант „Алея“ тази седмица. В новите епизоди на сериала „Алея на славата“ няколко ареста ще поставят персонажите в трудна ситуация, която изисква вземането на тежки решения. Дали ще съжалят за изборите си, предстои да стане ясно от вторник до четвъртък от 22:00 ч. по NOVA

Напрежението между Теодор (Константин Еленков) и Али (Радина Боршош) расте, а в основата на конфликта е Милен (Мак Маринов). Всички събития в ресторант „Алея“ ще накарат Али да се откаже от една от бъдещите си цели, но шеф Лагадинов ще опита да завърти колелото в обратна посока. Леда (Стефани Ивайло) от своя страна ще покаже колко предана и истинска може да бъде в чувствата си към Милен, като подаде ръка в един от най-тежките му моменти.

Алея на славата
NOVA/Красена Ангелова

Пред Милен ще се открие нова възможност, а в живота му ще се появи човек, който отново ще го изправи на границата на границата между доброто и злото. Неговият избор може да се окаже съдбовен. Пореден разговор между Милен и Али ще открехне врата към общото им минало, но ще даде и яснота за правилните избори в кухнята и извън нея.

Кой ще е новият човек в живота на Милен и какво ще промени той? Какво ще се случи на Тина и как пътят й ще я отведе отново до „Алея“? Кого още ще намеси Пумпалов в тъмните си схеми? Каква ще бъде ролята на новото попълнение в клуба му – Еми (Сара Драгулева)? Каква история ще „сготви“ шеф Лагадинов, броени дни преди старта на кулинарното предаване „Фламбе“? – разберете в новите епизоди на „Алея на славата“ тази седмица по NOVA.