Екипът на филмовия проект и първите зрители преминаха заедно по червения килим
Заедно с телевизионния старт на най-новия сериал на NOVA – „Алея на слава“, екипът на филмовия проект и специални гости отбелязаха началото с бляскава гала премиера. Модерната семейна поредица е още едно доказателство за дългосрочния ангажимент на Нова Броудкастинг Груп да инвестира в качествено филмово съдържание и активно да участва в развитието на киноиндустрията в България.

Част от премиерата в столично кино беше звездният каст на модерната семейна поредица – талантливите български актьори Радина Боршош, Мак Маринов, Деян Донков, Свежен Младенов, Маргита Гошева, Ирини Жамбонас, Борислав Чучков, Сара Драгулева, Йордан Ръсин, Мария Сотирова, Ясен Атанасов, Васил Витанов, Александър Евгениев, Боряна Маноилова. Те преминаха по червения килим заедно с режисьора Виктор Чучков, сценариста Борислав Захариев, изпълнителния продуцент Светлин Нейнски и целия технически екип на продукцията.

Алея на славата
NOVA

„В „Алея на славата“ опитваме да проникнем зад кулисите на кулинарията и да разкажем какво се случва в този свят, който познаваме отдалеч. Надявам се, че сериалът ще бъде много интересен за зрителите“, сподели Виктор Чучков за поредицата, която зрителите могат да проследят от вторник до четвъртък от 20:00 ч. по NOVA.

Актьорите Радина Боршош и Мак Маринов разкриха, че въплъщаването в образите на шеф готвачи е било истинско предизвикателство за тях. „Когато прочетох сценария, разбрах, че ще ми бъде трудно да изиграя Али и да представя нейната професионална педантичност, амбиция и талант.
Тя е ранима и понякога колеблива, притежава особен характер“ – разкрива за героинята си Радина Боршош. „Доверих се на този проект заради хубавия сценарий и съм много щастлив от този факт. Освен готвенето, имахме и много други динамични и интересни моменти.

Алея на славата
NOVA

По време на снимките заживяваш с целия екип и те стават твое семейство. Оставам с много хубави спомени“, допълва Мак Маринов, когото ще видим в ролята на Милен.

Алея на славата
NOVA

Другият ключов образ, който ще впечатли зрителите, е този на един от най-добрите готвачи в България – шеф Лагадинов. В него ще се превъплъти Деян Донков, който споделя – „Образът ми в този сериал е вкусен за пресъздаване. Основната съставка, с която трябва да се работи в сферата на което и да е изкуство, е любовта.“

Алея на славата
NOVA

Гости на събитието бяха и множество популярни личности и инфлуенсъри, сред които любимият шеф Виктор Ангелов, отлично познат от риалити формата на NOVA Hell’s Kitchen. „През годините аз и колегите ми дадохме достатъчно добър пример какво се случва в кухните.“ Шеф Ангелов обеща да следи с интерес сериала и особено героя на Деян Донков – шеф Лагадинов. Той коментира още, че любовта е вдъхновение, а кулинарията – творчество. „Всеки творец има нужда от вдъхновение, така че двете са тясно свързани. Пожелавам успех на целия екип на „Алея на славата“ – каза шеф Ангелов.

Алея на славата
NOVA

Гледайте „Алея на славата“ всяка седмица от вторник до четвъртък от 20:00 по NOVA!

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Алея на славата“ за актуални новини
NOVA