/ iStock/Getty Images
Жена обясни на съпруга си защо се е влюбила в него и го изненада с признанието си. Мъжът сподели историята си с потребители в публикация в излизащата в Сан Франциско медийна платформа Reddit и развълнува хората.

Авторът на поста твърди, че винаги пее на кучетата си. Мъжът измисля думите на песента в движение и периодично вмъква в нея имена на животни. Едно от кучетата му, например, започнало трудно да вижда и чува, но тези песни са му помагали да се отпуска и да заспива.

Оказа се, че именно този навик е накарал жена му да се влюби. „Намерих само две същества в света, които ценят пеенето ми, и единствената жена в света, която се влюби в мен заради него“, пише авторът на публикацията. Той добави, че има ужасен глас, а съпругата му явно е покорена не от умението му, а от самия ритуал.

Публикацията събра 150 коментара. Потребителите написаха, че текстът ги развълнува и разказаха как те също обичат да пеят на своите домашни любимци и да говорят с тях.

По-рано беше съобщено за собственикът на лабрадор на име Оли, който бе намерил необичаен начин да облекчи любимото си куче след операцията и трогна хората. Кучето се възстановяваше от операция на клепачите и стопанинът му Алекс Морган му сложи специална предпазна яка на врата си, която не позволява на животното да надраска шевовете.
БГНЕС