/ iStock/Getty Images
Кои са най-отблъскващите прояви според жените по време на секс? Отговор на този въпрос дава британско проучване, обхванало 1000 жени, пише в. "Дейли стар".

Разкриха какво мразят мъжете по време на секс

Съдейки по резултатите от допитването на сайта за извънбрачни запознанства Illicit Encounters, 64 процента от участничките намират за най-противни приказките на партньорите си за сексуалните им подвизи с бившите.
 
Втората най-отблъскваща проява, посочена от 58 процента от анкетираните дами, е мъжът да смята, че сексуалният акт приключва в мига, в който той получи оргазъм. За над 50 процента от представителките на нежния пол е особено неприятно в моментите на интимност наоколо им да се мотаят домашни любимци.

Младите американци губят интерес към секса
 

via GIPHY

По време на секс страстта на всяка жена могат да потушат също нежелана "мръснишка" снимка от партньора, признанието на мъжа в изневяра, лош дъх или неприятна телесна миризма, въпросът "Скоро ли ще свършиш?, тайното гледане на порно от страна на партньора, нежеланието му да използва презерватив и грубото "блъскане" в стил порнозвезда.

И още:

Топ 5 на жените, които привличат най-силно мъжете (ВИДЕО)

Най-големият мъжки страх в секса

Разкриха какво най-много искат мъжете в леглото

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА