/ iStock/Getty Images
Домакинската работа е по сърце на малцина. Изненадващо висок процент хора обаче я мразят до такава степен, че са готови да се откажат от почти всичко, стига да не им се налага повече да я вършат, пише в. "Дейли стар", позовавайки се на резултатите от проучване, направено в САЩ.

Зодиите, които не биха издържали дълго без секс (ВИДЕО)
 
Допитването по поръчка на компания "Йелп" е обхванало 2000 американци, които е трябвало да отговорят на въпроса как им се отразява домакинската работа.
 

Шокиращо една трета от анкетираните са споделили, че са готови да се откажат от алкохола, ако това означава повече никога да не домакинстват. Една пета от участниците в допитването са заявили, че са склонни завинаги да се откажат от плътските удоволствия в замяна на това да не се занимават с къщна работа.

За футболните фенове и секса: Доволни ли са жените, когато отборът пада
 
Проучването разкрива също, че 61 процента от хората не са доволни от начина, по който домакинстват партньорите им и често вършат отново задачите.
 
Двойките редовно демонстрират несъгласие и по въпроси като най-доброто време за домакинстване, използваните методи и наемането на професионалисти.

На каква възраст качеството на сексуалния живот е на топ ниво?

миене на съдове
iStock/Getty Images

"Хората отделят средно 690 часа годишно на домакинска работа. Оценявайки колко струва изразходваното за целта време, се оказва, че е далече по-изгодно да се наеме професионалист. Така няма да се налага човек да се отказва от секса", отбелязват от компанията, поръчала допитването.

И още:

Домакинската работа намалява риска от ранна смърт

Каква е тайната на добрия секс за семейни? (ВИДЕО)

Кога мъжете ще се нагърбят с повечето домакински задължения?

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА