/ iStock/Getty Images
Бездомно куче, решено да получи мечтаната работа в магазин за продажба на автомобили "Хюндай" в Бразилия, не само постигна целта си, но и си намери дом, съобщи в. "Мирър".

Преди няколко месеца служителите в магазина видели кучето да се навърта, но предположили, че само ще си отиде. То обаче продължило да ги навестява и една дъждовна вечер мениджърът Емерсън Мариано го съжалил и го пуснал вътре да се стопли. Дал му и храна и вода.

Самотното куче изглеждало решено да се настани в магазина. Не му било необходимо много време, за да спечели сърцата на служителите. Те го обявили за талисман на магазина.

Нарекли го Тусон Прайм и го назначили за "професионален консултант". Кучето получило бадж и започнали да го дресират да отговаря на телефонни обаждания.

Макар и първоначалният план да бил само кучето да получи дом, естествените му дарби да посреща клиентите и да общува с тях му осигурили повишение. Сега то е на предна линия. Клиенти, купили си автомобили, дори наминават, за да видят отново четириногия консултант и да му донесат подарък.

Обявяването на Тусон Прайм за талисман на магазина е получило одобрението на съвета на директорите. Повишението му означава, че кучето може да участва и в рекламни кампании.