Всеки от зодиакалните знаци има своя тъмна страна, но само малцина успяват да я скрият. В повечето случаи тя се крие в двуличието и завистта.
Някои ваши "приятели" просто няма да могат никога искрено да се радват с вас, а единствено ще завиждат на успехите ви - трябва да внимавате с такива хора. Астролозите са сигурни, че в много отношения това може да се определи от знака на зодиака.

Телец
Телците са твърде често предпазливи, а също и твърде нерешими, за да постигнат нещо. Поради тази причина те често биват заобикаляни при важни житейски моменти. Това става повод за негодувание и завист, които Телецът, както му се струва, държи в себе си, опитвайки се да не го показва. Той обаче се прикрива доста зле.

Как зодиакалните знаци манипулират околните (ВИДЕО)

Близнаци
Близнаците, според астролозите, са склонни да ревнуват от материалния успех на другите. Но и да завиждат на чуждото щастие. Представителите на знака са толкова съсредоточени в това, че изобщо не умеят да оценят онова, което самите те имат.

Топ пет на най-меркантилните зодии

Дева
Представителите на този знак трябва да стоят далеч от социалните мрежи, особено от приятелите си, които публикуват снимки, на които парадират с добро финансово състояние. Всяко визуално доказателство за нечий спокоен живот ще развали настроението на Девата и ще предизвика завистлив сърбеж.