/ iStock/Getty Images
Нека да не се лъжем: Не всеки е готов да споделя живота си с любимия човек „както в богатство, така и в бедност“. Любовта е различна за всеки и в повечето случаи се намира трудно. А когато я срещне, не всеки очаква чиста любов - някои се нуждаят и от богат партньор.

Астролозите смятат, че за някои от знаците в зодиака е характерно по-скоро да си търсят спонсор, а не някой, който да обичат чисто и непреднамерено.

Скорпион
Те се считат за страстни любовници и обичат да са господари на партньорите си, но могат да бъдат доста прагматични. Скорпионите се нуждаят от победа на всяка цена и затова търсят най-успешния кандидат за сърцето си. Разбира се, те могат да бъдат щастливи с любимия си човек и в колиба, но ако това е луксозно бунгало на Малдивите, тогава щастието им ще бъде още пълно.

Лъв
Лъвовете обичат вниманието, така че могат да избират любимата/любимия си дълго и педантично. Те харесват самото чувство на влюбване и ако то е придружено от скъпи подаръци и вечеря в луксозен ресторант пред възхитена публика, тогава това се превръща в осъществена мечта за тях.

Стрелец
Стрелецът се характеризира с интерес към всичко ново и необичайно, така че избраният от тях човек е добре да разполага с пари, за да може да им осигури жизнения стандарт, който те смятат за достоен. Влюбвайки се в портфейла, а не в собственика му, те могат да бъдат принудени от собственото си желание да държат все повече и повече на парите, за сметка на любовта.

Козирог
Прагматичните и практични Козирози предпочитат реалния живот пред мечтите. А там те се нуждаят от финансова сигурност и увереност в бъдещето, така че изборът на партньор без стотинка в джоба не е за тях.

Телец
Телците обожават да се заобиколят с лукс, да живеят в изискан интериор, да посещават само най-добрите места и скъпи ресторанти. В любовта те избират заможни партньори, защото обичат да бъдат глезени и заобиколени от внимание. Те сякаш привличат късмет и пари, затова се сближават с богатите не само заради дебелите им банкови сметки, но и поради щастливо съвпадение.