Те винаги държат на здравето, добрият имунитет и правилното поведение
Докато учените продължават много внимателно да изучават новия коронавирус, за да отърват възможно най-скоро човечеството от него, в света съществуват алтернативни версии за възприемането на опасното заболяване. И така, астролозите твърдят, че някои зодии са по-склонни да избегнат инфекцията. Популярният украински астролог Павел Глоба посочва кои са те.

Той твърди, че уникалните черти на характера на Раците, Козирозите и Стрелците най-вероятно ще ги държат настрана от разпространението на опасната инфекция.

Рак
Раците обикновено се радват на отлично здраве. Представители на тази зодия много внимателно следят състоянието на тялото си. Превенцията е по-добра от лечението на последствията - точно това е тяхното мото. Една от причините те да не са податливи на инфекция с коронавирус е, че тези зодии практически нямат склонност към лоши навици. Най-често Раците се хранят правилно и затова има добър имунитет и достатъчно сила, за да се противопоставят на опасни заболявания, отбелязва астрологът.

Козирог
Хората, родени под знака на Козирог са особено внимателни. Това играе важна роля в тяхното поведение в ситуацията с разпространението на коронавирусната инфекция. Най-често представителите на тази зодия се опитват да не се излагат на прекомерна опасност и се грижат да предотвратят неприятности, които могат да повлияят и на техните близки. Това е още един знак, чиито представители се отличават с добро здраве. Те практически нямат вредни навици, които да засягат имунитета - просто защото Козирозите са много внимателни и не си позволяват такива.

Стрелец
Трудно е да си представим по-възхваляваща живота зодия от Стрелците. Добрият имунитет и доброто здраве се осигуряват преди всичко от нервната им система, която те се грижат винаги да бъде в перфектен ред. Тези хора практически не изпадат в паника и не са склонни към стрес. Стрелецът е център на оптимизма и жизнерадостта. Самите те са почти винаги в добро настроение и успяват да "заразят" с него и другите. Друг важен фактор е големият късмет, който имат представителите на този знак. Всичко това събрано заедно ще позволи на Стрелеца да избягва неблагоприятни ситуации, да се бори с вируса и да оцелее в карантината без особен драматизъм.

И все пак не разчитайте единствено на това, което казват звездите. А по-скоро вземете пример за качествата на някои от тези зодии, които биха били полезни в условията на пандемия.

Не забравяйте да миете ръцете си, да дезинфекцирате заобикалящата ви среда, да спазвате карантинните мерки и да поддържате здравето и имунитета си. И тогава коронавирусът е по-вероятно да ви заобиколи, каквато и зодия да сте.