Много от звездите призоваха да се вслушваме в съветите на експертите и да спазваме мерките за безопасност. Други обаче получиха остри критика зарази изказванията си за COVID-19.

Кои са най-скандалните изказвания на звездите, свързани с новия COVID-19, вижте в канала "Top Of The Tops" във vbox7:

Мадона

В средата на месец март кралицата на поп музиката качи видео от ваната си, чрез което изказа мнението си за коронавируса. Певицата получи остра критика, след като сподели, че „той е страхотен изравнител“.

„Страшното е, че ни прави всички равни. И прекрасното е, че ни прави всички равни. Както казвах за човечеството и хората, всички сме в една и съща лодка. И ако лодката потъне, всички потъваме заедно”, казва Мадона.

Мадона е изкарала коронавируса по време на турнето си (СНИМКИ)

Джъстин Тимбърлейк

Коментарът на Тимбърлейк, който ядоса всички, бе свързан с грижите за детето му по време на пандемията:

"Най-много ме притеснява да бъда родител 24 часа. Това е просто нечовешко".

Джъстин Тимбърлейк
Gulliver/Getty Images

Джъстин Бийбър

Канадският певец разгневи потребители, след като сравни материалното си състояние с това на хората извън неговата професия:

„Ако трябва да се сравняваме с хората по целия свят, ние сме щастливци… Човек като ни гледа, определено трябва да му е ясно, че ние работим здраво, за да си позволим всичко това. Не бива да се чувстваме виновни за нещата, които притежаваме. Въпреки това е важно да отбележим, че ни е грижа за хората, които са засегнати (от пандемията)“

Насред COVID-19: Кендъл Дженър и Джъстин Бийбър взривиха социалните мрежи (ВИДЕО)

Елън Дедженеръс

Една от най-обичаните телевизионни водещи събра гнева на последователите си, след като сподели, че се чувства като в затвор в дома си. За справка – къщата ѝе оценена на $27млн.

Ванеса Хъджинс

Актрисата ядоса всички, след като сподели, че според нея това е най-обикновен вирус и нормално хората да губят живота си. След този коментар Хъджинс се извини на всички и обеща, че ще подбира думите си по-внимателно.

Ванеса Хъджинс
iStock/Getty Images