Най-популярните причини за бойкот на коледното парти
Най-популярните причини за бойкот на коледното парти / ThinkStock/Getty Images

Национално британско проучване установи кои са най-важните причини, поради които британките загърбват коледните си партита. Най-често изтъкваната /51на сто/ се състояла в това, че дамите се чувствали прекалено дебели, пише в. "Метро".

Кои професии правят най-много секс на фирменото коледно парти

Изследването обхванало 2000 жени и било поръчано от сайта за онлайн пазаруване Ваучърклауд. 73 на сто от анкетираните дами си признали, че са предпочели да си останат вкъщи, вместо да празнуват с колеги, защото не били доволни от външния си вид. Като най-честата причина за недоволството от визията им били натрупаните килограми.

Друга най-популярна причина за бойкота на коледните партита, която изтъквали британките: нямали подходящо облекло за случая /49 на сто от отговорите/.

Да се влюбиш на коледното парти

В топ 5 на отказите поданичките на Нейно Величество изтъкват, че не са имали достатъчно време да се посготвят за празничното тържество /35%/, желанието им да си останат вкъщи и да гледат телевизия /29 %/ и проблеми с партньора /12%/.

От проучването станало видно,че 60 процента от запитаните признали, че са лъгали за истинските причини за отсъствието си от купоните в службата в края на годината.

Източник: БТА